Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ξεκινάει το Καρναβάλι της Ξάνθης με Αφοί Τσαχουρίδη

Κοινοποίηση

Οι εκδηλώσεις για τις φετινές Θρακικές Λαογραφικές Εορτές ξεκινούν και επίσημα την Πέμπτη, 24/02, με την πρώτη συναυλία που έχει προγραμματιστεί στην Ξάνθη. 

Πρόκειται για τους αδελφούς Τσαχουρίδη οι οποίοι θα εμφανιστούν στο Αθλητικό κέντρο ‘Φίλιππος Αμοιρίδης’ με ένα συμβολικό εισιτήριο στα 5 ευρώ. 

Ο τίτλος των φετινών – περιορισμένων – αποκριάτικων εκδηλώσεων της Ξάνθης είναι «Αποκριές με λάθος μάσκα: Κεφάλαιο ΙΙ», με τους επαγγελματίες της περιοχής να μιλούν για ένα ακόμη μεγάλο οικονομικό πλήγμα για την τοπική οικονομία από την ακύρωση της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης, που αποτελούσε πόλο έλξης τουριστών. 

Ο στολισμός της πόλης έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες, ενώ κάτω από το Ρολόι, στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, έχει τοποθετηθεί ένα μεγάλο «I love Xanthi – Carnival», μία επιγραφή που αποτελεί σήμα κατατεθέν των φετινών εκδηλώσεων. 

Αντίστοιχος στολισμός υπάρχει και στην Πλατεία Ελευθερίας της πόλης αλλά και στην είσοδο – έξοδο τόσο προς Καβάλα όσο και προς Κομοτηνή. 

Το φετινό περιορισμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει πρακτικά τρεις συναυλίες, που θα πραγματοποιηθούν όλες στο Αθλητικό κέντρο ‘Φίλιππος Αμοιρίδης’.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί την Τσικνοπέμπτη 24 Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή των αδελφών Τσαχουρίδη, ενώ θα ακολουθήσουν την Παρασκευή 4 Μαρτίου οι Goin’Through και οι Onirama και το Σάββατο 5 Μαρτίου ο Γιάννης Πλούταρχος. 

Τα εισιτήρια κυμαίνονται από 3 έως 5 ευρώ και εκδίδονται ηλεκτρονικά μέσω του Viva.gr, ενώ η είσοδος των πολιτών θα πραγματοποιείται σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα (με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, πιστοποιητικού νόσησης, self test για ανήλικους από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών).

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα