Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Θάνατος Τζωρτζίνας: Διαψεύδουν οι ιατροδικαστές τα περί τοξικού αερίου

Κοινοποίηση

Σε ανακοίνωσή της η Κεντρική Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών διαψεύδει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η μικρή Τζωρτζίνα από την Πάτρα έχασε τη ζωή της αφού εισέπνευσε τοξικό αέριο.

Διαψεύδει με ανακοίνωσή της η Κεντρική Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η 9χρονη Τζωρτζίνα απο την Πάτρα έχασε τη ζωή της αφού εσιέπνευσε τοξικό αέριο.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση που υπογράφει ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νικος Καρακούκης,  το εν λόγω δημοσίευμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αντιθέτως, προσθέτει, οι έρευνες συνεχίζονται.

Η ανακοίνωση της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
Σας γνωρίζουμε ότι το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site protothema.gr την 21/2/2022 και περί ώρα 18.00 με τίτλο «Σοκ Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας-Εισέπνευσε τοξικό αέριο» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αντίθετα οι έρευνες συνεχίζονται.
Αθήνα 21/2/2022
Ο Προιστάμενος της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας
Νικόλαος Γ Καρακούκης
Διδάκτωρ Ιατροδικαστικής ΕΚΠΑ
Ο πατέρας των τριών παιδιών Μάνος Δασκαλάκης, μιλώντας στο thebest.gr δήλωσε πως το δημοσίευμα αυτό είναι «fake» και πως προτίθεται να κινηθεί νομικά. Για ψευδή διαρροή έκαναν λόγο και οι δικηγόροι της οικογένειας Γιάννης Κόττας και Δημήτρης Καράμπελας.
news247.gr
Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα