Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στοίχημα Προγνωστικά: Σε Ελλάδα και εξωτερικό

Κοινοποίηση

Αρκετό ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της Τετάρτης, τόσο λόγω της εμβόλιμης στην Ελλάδα, αλλά και ορισμένων σημαντικών παιχνιδιών στην Ευρώπη. 

Δείτε εδώ τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα για το 2022.

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ (21.30)

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι με τίποτα ο Απόλλων Σμύρνης, που όσο και να το παλεύει τα αποτελέσματα δεν έρχονται ποτέ. Την Κυριακή έχασε και από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, οπότε με τρεις σερί ήττες καθηλώθηκε για τα καλά στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Δεν θα μπορούσε να βρίσκεται κάπου καλύτερα με απολογισμό 1-6-10 και μέσα σε όλα έρχεται σήμερα ένα ακόμη πιο απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στον δεύτερο ΠΑΟΚ. 

Αν και κυνήγησε περισσότερο τη νίκη ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν είχε καθαρό μυαλό και το ισόπαλο 1-1 τον διατήρησε στο -9 από την κορυφή. Σίγουρα μπορεί να κρατήσει την καλή της εμφάνιση η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που θέλει να επιστρέψει άμεσα στα τρίποντα σήμερα στην Ριζούπολη και σε βάθος χρόνου να πλησιάσει όσο γίνεται τον Ολυμπιακό ενόψει και τον πλέι οφ. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δύσκολα να συγκριθούν οι δύο ομάδες και ειδικά αυτή την περίοδο. Δεν αποτελεί κάποια τεράστια ευκαιρία, αλλά και πάλι το διπλό έχει προβάδισμα στο 1.57 από την Stoiximan.

Σέλτικ – Ρέιντζερς (21.45)

Παρότι φτάνει οριακά σε νίκες, η Σέλτικ κάνει την δουλειά της τελευταία στο πρωτάθλημα και με τέσσερα σερί τρίποντα βρίσκεται πλέον στο -2 από την κορυφή. Το Σάββατο κέρδισε στο φινάλε τη Νταντί Γιουνάιτεντ με 1-0 εντός έδρας, όμως σημασία έχει ότι πλησίασε την αιώνια αντίπαλο της Ρέιντζερς σε απόσταση βολής και σε περίπτωση νίκης κιόλας σήμερα θα την περάσει για πρώτη φορά στην βαθμολογίας. 

Άξια της μοίρας της η Ρέιντζερς, αφού κατάφερε να δεχθεί τρία γκολ από την Ρος Κάουντι για το τελικό 3-3 του Σαββάτου. Ορισμένες ανέλπιστες απώλειες τελευταία στοίχισαν και με το παραπάνω στην περσινή πρωταθλήτρια Σκωτίας και εκεί που είχε μια σχετικά καλή απόσταση από την δεύτερη Σέλτικ, εντούτοις κινδυνεύει να πέσει δεύτερη σήμερα σε περίπτωση που βγει ηττημένη από το εκτός έδρας ντέρμπι. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σχεδόν πάντα σκοράρουν οι δύο ομάδες φέτος και με την ποιότητα που διαθέτουν είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν το Goal/Goal στο 1.70 από το Pamestoixima. 

Βαλένθια – Κάντιθ (22.00)

Μάλλον απαραίτητο ένα break 10 ημερών για την Βαλένθια, αφού δεν ήταν στα καλύτερα της τελευταία, με τρεις ήττες και μία ισοπαλία στις τέσσερις πιο πρόσφατες αγωνιστικές. Μέτρια μπορεί να χαρακτηριστεί η πορεία της στην Λα Λίγκα μέχρι στιγμής, όμως της δίνεται η ευκαιρία να διακριθεί στον θεσμό του κυπέλλου, από την στιγμή που απέναντι της σε αυτή την φάση δεν βρίσκεται κανένα μεγαθήριο, αλλά η Κάντιθ. 

Από μεγάλη νίκη προέρχεται η Κάντιθ όσον αφορά το πρωτάθλημα, αφού κέρδισε την Λεβάντε εκτός έδρας με 2-0 και πήρε σημαντική ανάσα σε όλους τους τομείς. Σαφώς και πρώτο της μέλημα αποτελεί η παραμονή στην μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας και όλα θα κριθούν στην τελική ευθεία της σεζόν. Αν και έχει προχωρήσει αρκετά στο κύπελλο είναι άγνωστο το τι βαρύτητα θα δώσει στην σημερινή συνάντηση στο «Μεστάγια». 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Λίγο παραπάνω μπορεί να προσέξει το κύπελλο η Βαλένθια, που είναι το μεγάλο μέγεθος του ζευγαριού, ενώ έχει και τον παράγοντα έδρας. Ο άσος σε απόδοση 1.75 στην Bet365. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα