Ομογενείς στην Ουκρανία: «Είμαστε πρόθυμοι να πεθάνουμε για την ελευθερία»

Ομογενείς στην Ουκρανία: «Είμαστε πρόθυμοι να πεθάνουμε για την ελευθερία»

Με ανακοίνωσή της, η οικογένεια Μπούμπουρα απηύθυνε έκκληση σε όλους να βοηθήσουν όπως μπορούν την Ουκρανία, τονίζοντας παράλληλα πως άπαντες σε αυτή είναι πρόθυμοι να πεθάνουν για την ελευθερία. Πρόκειται για μία οικογένεια Ομογενών που δραστηριοποιούνται ενεργά επιχειρηματικά στην Ουκρανία. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑ

ΟΔΗΣΣΟΣ, ΟΥΚΡΑΝΊΑ

26 Φεβρουαρίου 2022

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Η Ρωσία έχει ξεκινήσει μια προμελετημένη, απρόκλητη και αδικαιολόγητη εισβολή στην Ουκρανία.

Μια κυρίαρχη χώρα, με τη δική της εθνική ταυτότητα, ιστορία και μέλλον.

Στεκόμαστε στο πλευρό και υπέρ της Ουκρανίας. Είναι η χώρα μας, το σπίτι μας, το χώμα μας. Είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε για να προστατεύσουμε τα σπίτια και τις οικογένειές μας από τη ρωσική ιμπεριαλιστική επίθεση.

Σε αυτές τις κρίσιμες και θανατηφόρες στιγμές, εμείς, η Οικογένεια του Ιδρύματος Μπούμπουρα, απευθύνουμε έκκληση σε ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, καλεσμένους του FORUM μας στην Οδησσό, να υποστηρίξετε την άμυνα της Ουκρανίας με όποιον τρόπο ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ!

Αγωνιζόμαστε για την ελευθερία και την ειρήνη, για το δικαίωμά μας και το δικαίωμα των παιδιών μας να ζουν και να προοδεύουν σε μια ελεύθερη, αυτόνομη Ουκρανία. Οι στρατιώτες μας είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ.

ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ.

Και εμείς, μαζί με τη διεθνή ελεύθερη κοινότητα, αποδίδουμε μεγάλο ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΗΡΩΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ.

Η οικογένειά μας κατάγεται από την Ελλάδα και οι Έλληνες έχουν διδάξει στον κόσμο ότι η αγάπη και η προστασία της πατρίδας είναι η υπέρτατη αρχή των ελεύθερων ανθρώπων.

"ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ"

"ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ"

Παραμένουμε σταθεροί στην Οδησσό έτοιμοι να προστατεύσουμε τα σπίτια μας. Αυτό είναι το σπίτι μας τώρα και είμαστε πρόθυμοι να πεθάνουμε για την ελευθερία.

Αυτή είναι μια στιγμή για διαύγεια, πεποίθηση και ενότητα του ελεύθερου κόσμου. ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΑΥΡΙΟ ΠΟΙΟΣ;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ, σε κάθε έναν από εσάς:

Έκκληση στις κυβερνήσεις σας να στείλουν αμυντικό εξοπλισμό για την Ουκρανία. Προσπαθήστε να εγκαταστήσετε μια ΖΩΝΗ ΜΗ ΠΤΗΣΕΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! Θα υπερασπιστούμε το έδαφος, αλλά χρειαζόμαστε απελπισμένα αεροπορική υποστήριξη.

Ενωμένοι στεκόμαστε, χωρισμένοι ΟΛΟΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ.

ΖΗΤΩ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ!

Παντελής Μπούμπουρας

Βασίλης Μπούμπουρας

Σπύρος Μπούμπουρας

Οδησσός, Ουκρανία

Ευρώπη"

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال