Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πλούταρχος, Αφοί Τσαχουρίδη και Onirama στο Καρναβάλι Ξάνθης

Κοινοποίηση

Το πρόγραμμα των συναυλιών που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το Καρναβάλι της Ξάνθης οριστικοποιήθηκε και έγινε γνωστό.

Πρόκειται για μία σειρά από συναυλίες, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν υπό την τήρηση αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων ενώ όπως έγινε γίνει γνωστό τόσο η παρέλαση όσο και οι υπόλοιπες εκδηλώσεις των ΘΛΕ δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε φέτος.

Οι συναυλίες που έχουν οριστικοποιηθεί είναι αυτοί των αδελφών Τσαχουρίδη, στις 24 Φεβρουαρίου αλλά και των Onirama – Goin’ Through στις 4 Μαρτίου ενώ μία ημέρα μετά, στις 05/03, θα εμφανιστεί ο Γιάννης Πλούταρχος. 

Στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας θα υπάρχει ένα «τυπικό» εισιτήριο – σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες – αντίστοιχο με αυτό που εφαρμόστηκε και το καλοκαίρι στις συναυλίες στο γήπεδο του ΑΟΞ, ώστε να γίνονται έλεγχοι κατά την προσέλευση του κόσμου. 

Όσο αναφορά τις υπόλοιπες δράσεις για το Καρναβάλι της Ξάνθης, φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί μόνο το κάψιμο του Τζάρου και πως θα υπάρξει και ένας τυπικός στολισμός της πόλης. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα