Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 2024

Πάνω από 76.000€ για τις συναυλίες του Καρναβαλιού της Ξάνθης

Κοινοποίηση


Την ίδια στιγμή οι πολίτες που θα τις παρακολουθήσουν καλούνται να πληρώσουν [συμβολικό] εισιτήριο! 

«Χρυσάφι» θα πληρώσει [και φέτος] ο μέσος Ξανθιώτης για τις συναυλίες που διοργανώνονται στο πλαίσιο του άτυπου Καρναβαλιού της Ξάνθης, μίας και λόγω των περιορισμών που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί δεν θα θυμίζουν σε τίποτα αντίστοιχες ΘΛΕ του παρελθόντος. 

Ωστόσο η Ξάνθη θα φιλοξενήσει συνολικά τρεις συναυλίες, με την αρχή να κάνουν οι Αφοί Τσαχουρίδη την Τσικνοπέμπτη και να ακολουθούν οι Goin Through με τους Onirama στις 4 Μαρτίου και ο Πλούταρχος στις 5 Μαρτίου.

Οι συναυλίες θα κοστίσουν κάτι παραπάνω από 76.000 ευρώ, όπως προκύπτει από τις σχετικές αποφάσεις του Κέντρου Πολιτισμού που έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια ενώ την ίδια στιγμή οι πολίτες που επιθυμούν να τις παρακολουθούν θα πρέπει να πληρώσουν για την προμήθεια εισιτηρίου. 



Τα εισιτήρια κοστίζουν 3 και 5 ευρώ, ανάλογα τη συναυλία, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γήπεδο Φίλιππος Αμοιρίδης. 

Την ίδια στιγμή, η Πάτρα φαίνεται πως έχει «κλείσει» ένα σπουδαίο deal με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και την Άννα Βίσση, ώστε να πραγματοποιηθεί μία ειδική εκπομπή – αφιέρωμα στο Πατρινό Καρναβάλι, η οποία θα προβληθεί ζωντανά μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού, αντί για την αντίστοιχη καρναβαλική παρέλαση, με στόχο την προώθηση του Καρναβαλιού αλλά και την προβολή της περιοχής. 

Αναλυτικά τα ποσά που θα πληρώσει η Ξάνθη για τις συναυλίες: 



Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα