Στο «πνεύμα» του Καρναβαλιού η Ξάνθη – Συναυλίες με εισιτήριο


Σε «ρυθμούς» Καρναβαλιού μπαίνει η Ξάνθη, παρά το γεγονός πως οι φετινές ΘΛΕ δεν θυμίζουν σε τίποτα τις καρναβαλικές εκδηλώσεις του παρελθόντος και πως στο σύνολό τους οι περισσότερες δράσεις δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε και φέτος. 

Ωστόσο η πόλη φόρεσε τα αποκριάτικά της, καθώς ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες η τοποθέτηση του καρναβαλικού διάκοσμου μέσα στην Ξάνθη ενώ την Τρίτη τοποθετήθηκε – για πρώτη φορά – μία επιγραφή «I Love Xanthi» κάτω από το Ρολόι στην κεντρική πλατεία, η οποία φιλοδοξεί να γίνει σημείο λήψης φωτογραφιών και σήμα κατατεθέν των φετινών, περιορισμένων, καρναβαλικών εκδηλώσεων. 

Την ίδια στιγμή ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τις συνολικά τρεις συναυλίες που προγραμματίζονται στην Ξάνθη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το Καρναβάλι. 

Πρόκειται για την συναυλία που θα δώσουν στις 24/02, την Τσικνοπέμπτη, οι Αφοί Τσακουρίδη στο κλειστό γήπεδο «Φίλιππος Αμοιρίδης» με τιμή εισόδου στα 5 ευρώ. Μάλιστα οι πολίτες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη συναυλία μπορούν να κάνουν κράτηση μέσα από το Viva.gr. 

Στο ίδιο γήπεδο θα εμφανιστούν Onirama και Goin Through στις 04/03 με τιμή εισόδου τα 3 ευρώ και στις 05/03 ο Γιάννης Πλούταρχος με τιμή εισόδου στα 5 ευρώ. 

Την Κυριακή του Καρναβαλιού, αντί για παρέλαση η οποία δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε φέτος, προγραμματίζεται εθελοντική αιμοδοσία στο Δημοτικό Αμφιθέατρο της πόλης.  

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال