Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Ξύπνησε» ο ΑΟΞ και συνέτριψε με 5-2 την Καρδίτσα

Κοινοποίηση

Στις νίκες και μάλιστα με θριαμβευτικό τρόπο επέστρεψε η Ξάνθη που συνέτριψε με 5-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή στα Πηγάδια στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2. 

Μετά από ένα σερί απώλειας σημαντικών βαθμών ο ΑΟΞ κατάφερε να κάνει μία ιδιαίτερα δυναμική εμφάνιση, παίρνοντας τον έλεγχο του αγώνα από νωρίς. 

Η Δημήτρης Διαμαντόπουλος άνοιξε το σκορ στο 7′ λεπτό για τον ΑΟΞ με τον Ginsari να κάνει το 2-0 στο 23′. Λίγο αργότερα, ο Διαμαντόπουλος διαμόρφωσε το 3-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 36′ λεπτό ενώ το 4-0 ήρθε τρία λεπτά μετά από τον Τσέλιο. Στο 70′ ήταν η σειρά του Ali Baba να βρει δίχτυα και να κάνει το 5-0 για τον ΑΟΞ. Στο 74’ λεπτό ο Μάνιος πέτυχε γκολ για την Αναγέννηση Καρδίτσας που μείωσε σε 5-1, ενώ στο 80′ ο Larrea έκανε το 5-2. 

Στα highlight του αγώνα η στιγμή που ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος αφιέρωσε το γκολ του στον 19χρονο «φίλο» του Άρη, Άλκη, που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη πριν από λίγες ημέρες, βγάζοντας τη φανέλα του και δείχνοντας τη φανέλα με το όνομα του Άλκη.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα