Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ήττα με 1-0 από τον Ηρακλή για την Ξάνθη

Κοινοποίηση

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΑΟΞ από τον ΠΟΤ Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο στάδιο, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.
Ο ΑΟΞ είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, με πλασέ του Διαμαντόπουλου που ανακόπηκε λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή (9’), για να ακολουθήσει η φάση που καθόρισε το παιχνίδι, με τον καταλογισμό ενός ανύπαρκτου πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Tomas στο 12’ κάνοντας το 1-0.
Το γκολ αποσυντόνισε την ομάδα μας, που κινδύνεψε σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά μετά το ημίωρο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες πριν από την ανάπαυλα με τον Gavric (33’) και τον Ali Baba (41’).
Ο ΑΟΞ είχε την εδαφική υπεροχή και στο β’ μέρος, παρότι ο ΠΟΤ Ηρακλής είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Κάκκο στο 57’. Ο Τσέλιος είχε μία καλή στιγμή στο 85’, ωστόσο το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε και το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λάμπρος Μπεκιάρης (ΕΠΣ Καρδίτσας) με βοηθούς τους Αντώνιο Διπλάρη και Ελευθέριο Βογιατζή, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Μελέτιος Γιουματζίδης (ΕΠΣ Πέλλας).
ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ: Παλαβράκης, Μπαλικτσής (69’ Μανωλάκης), Πήλιος, Α. Παπαστεριανός, Chrusciel (46’ Σγουρής), Πατράλης, Napolitano, Tocka (87’ Jubitana), Tomas, Κάκκο, Καρτσαμπάς (75’ Aleksic).
ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Γιακουμής, Πολίμος (13’ Ουνγιαλίδης), Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Μπάτζιος, Δόρης (67’ Ginsari), Gomez, Τσέλιος, Gavric, Ali Baba (67’ Κρητικός), Διαμαντόπουλος (77’ Τσιλιγγίρης).

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα