Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έμεινε στο 2-2 με τον Αλμωπό η Ξάνθη – Νέα απώλεια βαθμών

Κοινοποίηση

Σε ισοπαλία 2-2 περιορίστηκε ο ΑΟΞ στην Αριδαία, όπου αντιμετώπισε τον Αλμωπό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.
Η ομάδα μας μπήκε δυνατά και είχε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, με τον Ali Baba να ανοίγει το σκορ στο 23’ από κοντά, μετά από εκτέλεση κόρνερ.
Με την συμπλήρωση του ημιώρου, ο διαιτητής Φίτσας αρνήθηκε να καταλογίσει καταφανέστατο πέναλτι υπέρ του ΑΟΞ, όταν το σουτ του Ginsari σταμάτησε σε χέρι αμυνόμενου μέσα στην περιοχή.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 39’ κόντρα στη ροή του αγώνα, με σκόρερ τον Ρουσσάκη ύστερα από φάση διαρκείας στην περιοχή του ΑΟΞ.
Ωστόσο οι παίκτες της Ξάνθης απάντησαν άμεσα και πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα, καθώς ο Τσέλιος έγραψε στο 45’ το 1-2 με δεύτερη προσπάθεια έπειτα από σουτ του Κρητικού και ασταθή απόκρουση του Παϊτέρη.
Παρότι ο ΑΟΞ δημιούργησε προϋποθέσεις για περισσότερα γκολ στο β’ μέρος, ο Τριανταφυλλάκης ισοφάρισε στο 68’ σε μία αντεπίθεση του Αλμωπού και το 2-2 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, αφού το σουτ του Δεληγιαννίδη στο 74’ σταμάτησε στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλειος Φίτσας (ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας) με βοηθούς τους Παύλο Φραγκούλη και Μιχαήλ Κακαφώνη, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας (ΕΠΣ Καβάλας).
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Παϊτέρης, Παρασκευάς (76’ Πατσιαβούρας), Σέχου (61’ Πρίκας), Σουλιώτης, Ρουσσάκης, Ασλαμπάλογλου, Ζαχαρός (61’ Τριανταφυλλάκης), Κολλαράς, Πέττας, Γιουκούδης (88’ Καράμπελας), Μπακούτσης (61’ Lyrion).
ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Γιακουμής, Ουνγιαλίδης, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου (80’ Φαζός), Μπάτζιος, Δόρης (80’ Monrose), Gomez, Τσέλιος, Κρητικός, Ginsari, Ali Baba (73’ Τσιλιγγίρης).

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα