Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στοίχημα Προγνωστικά: Λεπτές ισορροπίες στο Τορίνο

Κοινοποίηση

Σήμερα ολοκληρώνεται η φάση των 16 στο Champions League και αν στο Λιλ – Τσέλσι έχουμε τους Άγγλους σχεδόν σίγουρους για την επόμενη φάση, στο Τορίνο αναμένεται μεγάλη μάχη ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Βιγιαρεάλ. 

Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ (22.00)

Παρά τις απουσίες, η Γιουβέντους συνέχισε νικηφόρα στο Καμπιονάτο και έφυγε με διπλό από την έδρα της Σαμπντόρια και σκορ 3-1. Σταθερά στην τετράδα πλέον η ομάδα του Αλέγκρι, ενώ μπορεί να κοιτά και ακόμη παραπάνω. Ωστόσο, αφήνει στην άκρη τα εγχώρια, αφού το Champions League αποτελεί πάντα διακαής πόθος της «γηραιάς κυρίας». Το 1-1 του πρώτου αγώνα στο «Μαδριγάλ» της επιτρέπει να ονειρεύεται συμμετοχή στα προημιτελικά της διοργάνωσης, μόνο που την περιμένει σήμερα μια δύσκολη ρεβάνς. Εξακολουθούν εκτός οι στόπερ Μπονούτσι, Κιελίνι, οι μέσοι Ζακάρια, ΜακΚένι, ο μεσοεπιθετικός Κιέζα και ο φορ Ντιμπαλά. 

Με το τέρμα του Ντάνι Παρέχο στο 65′, η Βιγιαρεάλ κατάφερε να κερδίσει την Θέλτα εντός έδρας με 1-0 στην πιο πρόσφατη αγωνιστική της υποχρέωση για την Λα Λίγκα. Γενικά σε θετικό μομέντουμ η ομάδα του Ουνάι Έμερι τελευταία, που βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με την πρόκληση να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League. Εκεί που δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί όσο θα ήθελε τον παράγοντα έδρα στο πρώτο ματς με την Γιουβέντους, αλλά το ισόπαλο 1-1 της δίνει αρκετές πιθανότητες ενόψει του σημερινού επαναληπτικού. Μη διαθέσιμοι ο αριστερός μπακ Μορένο, ο δεξιός μπακ Πένια και ο φορ Αλκαθέρ, που είναι τραυματίες. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αρκετά «σφιχτές» σε τέτοιου είδους παιχνίδια οι δύο ομάδες και αυτό που προέχει σαφώς στην μεταξύ τους κόντρα είναι το αποτέλεσμα. Πιθανό το Under 2.5 σε απόδοση 1.72 από την Stoiximan. 

Διαβάστε εδώ πως μπορείτε να κάνετε Stoiximan Εγγραφή

Λιλ – Τσέλσι (22.00)

Μια απώλεια που ήθελε να αποφύγει σαφώς η Λιλ την Παρασκευή στο Σαμπιονά, μένοντας στο 0-0 με την Σεντ Ετιέν εντός έδρας. Άγνωστο αν θα προλάβει κάτι καλό φέτος στο πρωτάθλημα και θα έχει πληρώσει κυρίως τον προβληματικό πρώτο της γύρο. Όσον αφορά το Champions League την αδικεί το 2-0 με το οποίο έχασε από την Τσέλσι στο πρώτο ματς, αφού είχε 3-4 καλές ευκαιρίες για κάτι καλύτερο, ενώ δεν κινδύνευσε τρομερά από την αντίπαλο. Προφανώς και το έργο της να προκριθεί είναι πολύ δύσκολο, αλλά ένα τέρμα νωρίς από μέρους της μπορεί να αγχώσει τους «μπλε». Το ευχάριστο για τον προπονητή Γκουρβενέκ είναι ότι μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του. 

Μετά την εντός έδρας αναμέτρηση της Τσέλσι για το πρωτάθλημα με την Σάντερλαντ θέλει να συνεχίσει αποτελεσματικά και στο Champions League, ώστε να τελειώσει την δουλειά όπως στο πρώτο παιχνίδι. Το 2-0 είναι ένα σκορ που δύσκολα να απειλήσει τους «μπλε» του Τόμας Τούχελ, που παραμένουν σαφώς το φαβορί για να περάσουν στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Παρά την αστάθεια στο διοικητικό και το αμφίβολο μέλλον, ο Γερμανός προπονητής προσπαθεί να κρατήσει όσο γίνεται συγκεντρωμένους τους ποδοσφαιριστές του. Νοκ άουτ ο αριστερός μπακ Τσίλγουελ, ο δεξιός μπακ Τζέιμς και ο μεσοεπιθετικός Πούλισιτς. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν έχει να χάσει τίποτα η Λιλ, που θα τρέξει και γιατί όχι να μην σκοράρει μπροστά στο κοινό της. Δεν είναι άσχημο το Goal/Goal, που πληρώνει 1.80 στη Betshop.

Δείτε εδώ όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα