Τρίτη, 12 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη: Προβληματίζουν οι «επιθέσεις» σε αυτοκίνητα

Κοινοποίηση

Μορφή «χιονοστιβάδας» λαμβάνουν οι επιθέσεις σε ΙΧ αυτοκίνητα που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα στην Ξάνθη, με τους οδηγούς των οχημάτων να… πληρώνουν τα σπασμένα. 

Το βράδυ της Τετάρτης, άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες έσπασαν συνολικά τρία αυτοκίνητα στην περιοχή κοντά στο Πάρκο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην Ξάνθη, προκαλώντας δαπανηρές φθορές στους οδηγούς των οχημάτων. 

Μάλιστα δεν είναι η μόνη επιδρομή που καταγράφεται στην Ξάνθη, μίας και αντίστοιχη επίθεση κατήγγειλε ιδιοκτήτης αυτοκινήτου μόλις πριν από λίγα 24ωρα στα social media και δεκάδες άλλοι πολίτες έσπευσαν να επισημάνουν πως έχουν πέσει επίσης θύματα αντίστοιχων καταστροφών.

Οι δράστες προσεγγίζουν σταθμευμένα ΙΧ και σπάνε τα παράθυρα με στόχο να αποσπάσουν τυχόν χρήματα [ακόμη και μερικά ευρώ] που εντοπίζουν στο εσωτερικό των αυτοκινήτων ή άλλα αντικείμενα, ενώ υπάρχουν αναφορές οδηγών πως τους έχουν σπάσει τα παράθυρα για «πλάκα», χωρίς να αφαιρεθεί τίποτα. 

Μάλιστα τα ξημερώματα της Πέμπτης, επίσης στην περιοχή κοντά στο Πάρκο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, θρασύτατοι διαρρήκτες μπούκαραν σε κατάστημα εστίασης ανενόχλητοι και άδειασαν την ταμειακή μηχανή. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα