Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σπάνε αυτοκίνητα στην Ξάνθη για… πλάκα!

Κοινοποίηση

Από οργή και αγανάκτηση ξεχειλίζουν οι αναρτήσεις των κατοίκων της Ξάνθης στα social media το τελευταίο διάστημα για τις επιθέσεις σε ΙΧ αυτοκίνητα που καταγράφονται στην περιοχή. 

Πρόκειται για ένα φαινόμενο το οποίο βρίσκεται σε μεγάλη έξαρση και έρχεται να προστεθεί στο γενικότερο κλίμα ανασφάλειας που χαρακτηρίζει τους κατοίκους της περιοχής, ως προς την εγκληματικότητα. 

Μόνο τα τελευταία 24ωρα πάνω από πέντε πολίτες έχουν αναφέρει περιστατικά επίθεσης σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, σε διάφορες περιοχές της πόλης, με τους δράστες να σπάνε παράθυρα και να προκαλούν μεγάλη οικονομική ζημιά στους ιδιοκτήτες, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις δεν αφαιρούν τίποτα από το εσωτερικό των οχημάτων. 

Αν στα παραπάνω προστεθούν και οι επιθέσεις που δέχονται τα καταστήματα εστίασης, με τους δράστες να χτυπούν μέσα στην νύχτα, παραβιάζοντας πόρτες και παράθυρα και αδειάζοντας ταμειακές μηχανές, το κλίμα ανασφάλειας που επικρατεί στην περιοχή είναι μεγάλο. 

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται προς πάσα κατεύθυνση και ζητούν να δοθεί μία άμεση και δραστική λύση στο πρόβλημα, με τη σύλληψη των δραστών που φαίνεται να δρουν κυριολεκτικά ανενόχλητοι, να σπάνε αυτοκίνητα, να κλέβουν επιχειρήσεις και σπίτια, με το πρόβλημα να παραμένει. 


Α
κολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα