Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Η αντεπίθεση της Λιλ

Κοινοποίηση

Αρκετοί αγώνες πρωταθλημάτων και για σήμερα Παρασκευή, όπου ξεχωρίζει η δράση στην Γαλλία, την Τσάμπιονσιπ, την Πορτογαλία και σε Ευρωλίγκα.

Γουέστ Μπρομ – Χάντερσφιλντ (22.00)

Κάποια στιγμή θα έβγαζε αντίδραση η Γουέστ Μπρομ και αυτό συνέβη στο γήπεδο της Χαλ, όπου έβγαλε διπλό με 2-0. Είχε ξεχάσει πότε κέρδισε τελευταία φορά, αφού ένα σερί εφτά σερί αγωνιστικών την έριξε αρκετές θέσεις βαθμολογικά και μακριά από τις θέσεις των πλέι οφ. Πλέον πρέπει να «τρέξει» ένα νικηφόρο σερί από εδώ και στο εξής αν θέλει να προλάβει τον στόχο της, ενώ την περιμένει και σήμερα ένα απαιτητικό παιχνίδι πρωταθλήματος. 

Το νικηφόρο σερί έσπασε στις τέσσερις αγωνιστικές για την Χάντερσφιλντ, αφού την Δευτέρα είχε δύσκολο έργο στο γήπεδο της Νότιγχαμ και δεν απέφυγε την ήττα με 2-1. Ωστόσο διατηρεί επαφή με την πρώτη δυάδα της βαθμολογίας, αλλά οι αποστάσεις παραμένουν μικρές και όλα θα κριθούν στην τελική ευθεία της σεζόν. Παιχνίδι τεστ το σημερινό με την επίσης πιεσμένη για το αποτέλεσμα Γουέστ Μπρομ. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Από τις δυνατότερες ομάδες της Τσάμπιονσιπ οι συγκεκριμένες και έχουν την ποιότητα να σκοράρουν έστω μια φορά στην αναμέτρηση για το Goal/Goal στο 1.98 από την Stoiximan

Λιλ – Σεντ Ετιέν (22.00)

Φόρμα έχει «χτυπήσει» για τα καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα, με αποκορύφωμα το επιβλητικό 4-0 επί της Κλερμόν εντός έδρας. Έτσι έδωσε συνέχεια στο 1-0 επί της Λιόν και πλέον βρίσκεται στο κυνήγι της πρώτης τριάδας του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό που την κρατούσε πίσω ήταν η αγωνιστική της αστάθεια, αλλά πλέον επιχειρεί την αντεπίθεση της, έχοντας σήμερα κόντρα στην Σεντ Ετιέν την ευκαιρία για το τρία στα τρία. 

Από σημαντική νίκη προέρχεται και η Σεντ Ετιέν, που επιβλήθηκε της Μετς με 1-0, χάρη σε τέρμα του Μπουανγκά στο 52′. Έτσι έβαλε τέλος στο μίνι σερί δύο αγωνιστικών χωρίς τρίποντο και κυρίως πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα ενόψει του στόχου της παραμονής. Προφανώς και δεν έχει ξεμπερδέψει ακόμη, την στιγμή που την περιμένει σήμερα δυσκολότερο σαφώς εμπόδιο απέναντι στην φορμαρισμένη Λιλ. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Βελτιωμένη σε σχέση με τον πρώτο γύρο η Σεντ Ετιέν, όμως η Λιλ δείχνει καλά και εντός έδρας έχει το προβάδισμα για τον άσο σε απόδοση 1.70 από το Pamestoixima. 

Μπενφίκα – Βιζέλα (22.15)

Κάπως αργά, αλλά σημασία έχει πως «ξύπνησε» τις τελευταίες εβδομάδες η Μπενφίκα, έχοντας φόρμα 4-1-0 στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Πιο πρόσφατη επιτυχία της το 2-1 μέσα στην Πορτιμονένσε, που ήρθε λίγες ημέρες αργότερα από το άνετο 3-0 επί της Γκιμαράες. Σταθερά τρίτη πλέον στον πίνακα της βαθμολογίας και καλείται να συνεχίσει ανάλογα μέχρι το φινάλε και τότε να δει τι έχει καταφέρει πραγματικά. 

Η «κατηφόρα» της Βιζέλα συνεχίζεται στο πρωτάθλημα, με τελευταία την ήττα της στην έδρα της Σάντα Κλάρα με 3-1. Στις τέσσερις πιο πρόσφατες αγωνιστικές έχει μαζέψει μόλις έναν βαθμό και πλέον έμπλεξε για τα καλά με τις θέσεις εκεί χαμηλά στην ζώνη του υποβιβασμού. Μέσα σε όλα έρχεται σήμερα και το πραγματικά απαιτητικό παιχνίδι στην έδρα της φορμαρισμένης Μπενφίκα, όντας το αουτσάιντερ του ζευγαριού. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ξεκάθαρο φαβορί η Μπενφίκα, που πήρε τα πάνω της, ενώ ανοίγει και σε γκολ τελευταία τα παιχνίδια της. Επιλογή ο συνδυασμός 1 & Over 2.5 στο 1.65 από την Bet365.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα