Μπαράζ επιθέσεων σε ΙΧ στην Ξάνθη – Ξεχειλίζει η οργή [ΦΩΤΟ]


Ένα ακόμη μπαράζ επιθέσεων σε σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στην Ξάνθη, αυτή τη φορά στην περιοχή της Βασ. Σοφίας και του Σαμακώβ. 

Οι δράστες [άγνωστοι και ασύλληπτοι μέχρι στιγμής] επιτέθηκαν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, σπάζοντας παράθυρα και προκαλώντας φθορές αρκετών δεκάδων ευρώ, κλέβοντας μικρά χρηματικά ποσά, αντικείμενα μικρής αξίας ή ακόμη και τίποτα. 

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων αντίκρισαν με το πρώτο φως της ημέρας τα αυτοκίνητά τους σε άθλια κατάσταση, ενώ σε αρκετές των περιπτώσεων οι δράστες είχαν αφαιρέσει έγγραφα και τα είχαν πετάξει στον δρόμο. 

Μάλιστα το βράδυ της Κυριακής ξημερώματα Δευτέρας υπήρξαν αναφορές και για άλλα οχήματα μέσα στην πόλη, πριν καλά, καλά προλάβει να «στεγνώσει» το μελάνι από τις τελευταίες – δεκάδες – αντίστοιχες επιθέσεις που έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες στην Ξάνθη. 

Η οργή και η αγανάκτηση των πολιτών πραγματικά ξεχειλίζει, οι οποίοι δηλώνουν προς πάσα κατεύθυνση πως νιώθουν απροστάτευτοι και εκτεθειμένοι στο έλεος επιτήδειων που ρημάζουν τις περιουσίες τους. 

Εικόνες από τις επιθέσεις σε Βασ. Σοφίας - Σαμακώβ 
Εικόνες από επιθέσεις στην Παλιά Πόλη 


Εικόνες από την περιοχή Αγ. Ελευθερίου στην ΞάνθηΑ
κολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال