Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Συμβουλές για να επιλέξετε εσώρουχα σύμφωνα με το σωματότυπο σας

Κοινοποίηση

Για να νιώθετε όμορφα και άνετα, το να έχετε εσώρουχα που να ταιριάζουν με τη σιλουέτα σας είναι εξίσου σημαντικό με το να φοράτε ένα φόρεμα ειδικό στα μέτρα σας. Η επιλογή της σωστής επιλογής εσωρούχων για το σώμα σας δεν είναι πάντα εύκολη. 

Πώς λοιπόν επιλέγετε τα εσώρουχα που ταιριάζουν στη σιλουέτα σας;

Το άρθρο αυτό  αποκαλύπτει όλες τις συμβουλές και τα κόλπα για να κάνετε τη σωστή επιλογή και να αγοράσετε εσώρουχα που μπορούν να κρύψουν μικρές ατέλειες και να αναδείξουν τα προτερήματά σας αλλά κυρίως να αγκαλιάζουν το σώμα σας σωστά.

Καταρχάς, είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε ότι η μορφολογία είναι εξίσου σημαντική στην επιλογή των εσωρούχων όσο και στην επιλογή των ρούχων. Αν τα εσώρουχα που φοράτε αναδεικνύουν τις καμπύλες σας, είναι πολύ πιθανό το ρούχο που φοράτε από πάνω να κάνει το ίδιο. Ποιοι είναι όμως οι διαφορετικοί  τύποι σώματος και πιο είναι το κατάλληλο εσώρουχο για κάθε κατηγορία ;

Αχλάδι

Αυτό το σχήμα σώματος σημαίνει ότι οι γοφοί σας είναι φαρδύτεροι από τους ώμους και το στήθος σας. 

Σε αυτή την περίπτωση, σας συμβουλεύουμε να ενισχύσετε και να δημιουργήσετε όγκο στο πάνω μέρος του σώματος με σουτιέν push-up ή μπαλκονέτ. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αυτήν την ψευδαίσθηση όγκου με σουτιεν ντυμένα με δαντέλα ή με βολάν.

Για το κάτω μέρος του σώματος, επιλέξτε απλά, αρκετά ψηλά κομμένα εσώρουχα ή στρινγκ: θα αναδείξουν τέλεια τις θηλυκές καμπύλες της σιλουέτας σας.

Ανάποδο τρίγωνο

Αυτο το σχήμα σώματος αντιπροσωπεύει τις γυναίκες με φαρδείς ώμους και μικρούς γοφούς. Ωστόσο, με τα κατάλληλα γυναικεία εσώρουχα https://esorouxa-anelia.gr/esorouxa-gynaikeia , μπορείτε να ενισχύσετε τα προτερήματά σας εναρμονίζοντας τη σιλουέτα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για να το κάνετε αυτό, δώστε έμφαση στο κάτω μέρος του σώματός σας τονίζοντας, για παράδειγμα, τους γοφούς. 

Για το πάνω μέρος του σώματος, ένα πιο λεπτοκομμένο σουτιέν θα είναι τέλειο. Σε αντίθεση με την προηγούμενη κατηγορία, ποντάρετε σε βολάν και δαντέλα στο κάτω μέρος του σώματος. 

Κλεψύδρα

Αυτο το σχήμα σώματος είναι οι γυναίκες που έχουν περιφέρεια στήθους ίση με την περιφέρεια του ισχίου, με λεπτή μέση. Το σημαντικό θα είναι να αναδείξετε τις θηλυκές και γενναιόδωρες καμπύλες.

Η ρετρό εμφάνιση είναι ιδανική για εσάς. Τολμήστε λοιπόν κορσέδες και μπουστάκια , καθώς και ψηλόμεσες ζώνες και εσώρουχα https://esorouxa-anelia.gr/ . Αυτά τα κομμάτια θα σας επιτρέψουν να τονίσετε τις καμπύλες σας.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα