Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λογαριασμοί ρεύματος που «καίνε» στην Ξάνθη – Σε απόγνωση οι κάτοικοι

Κοινοποίηση

Αστρονομικά είναι τα ποσά που καλούνται να καταβάλουν για τους λογαριασμούς ρεύματος που λαμβάνουν το τελευταίο διάστημα οι κάτοικοι στην Ξάνθη, με αρκετούς εκ των οποίων μάλιστα να εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για το εάν θα μπορέσουν να αποπληρώσουν τις οφειλές τους. 

Όπως αναφέρει στο XanthiNea.gr κάτοικος της περιοχής, για σπίτι 240 τ.μ. έλαβε εκκαθαριστικό λογαριασμό ρεύματος 840 ευρώ, επισημαίνοντας πως στην οικία γίνεται χρήση κλιματιστικού για θέρμανση. 

Άλλη κάτοικος τονίζει πως σε σπίτι 70 τ.μ. ο πρόσφατος λογαριασμός ρεύματος ανήλθε στα 139 ευρώ, ενώ χαρακτηριστική είναι και η περίπτωση κατοίκου που τονίζει πως ενώ μέχρι πρότινος πλήρωνε 60-70 ευρώ για ρεύμα, πλέον καλείται να πληρώσει σχεδόν 130 ευρώ. 

«Σοκ και δέος» σχολιάζει από την πλευρά του άλλος κάτοικος που καλείται να πληρώσει 711 ευρώ για λογαριασμό ρεύματος ενώ χαρακτηριστική είναι και η περίπτωση κατοίκου που καλείται να πληρώσει 374 ευρώ λογαριασμό, τονίζοντας πως εάν δεν υπήρχε η επιδότηση ρεύματος θα έπρεπε να καταβάλλει 637 ευρώ. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα