Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Κοινοποίηση

Στο δρόμο για την Αθήνα βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που έφερε η αποκάλυψη του eReportaz σχετικά με την ουσία κεταμίνη η οποία βρέθηκε και ανιχνεύθηκε στο αίμα της Τζωρτζίνας!

Η δικογραφία έχει ήδη υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών η οποία την μελέτησε και διέταξε την προαγωγή της στο Ανθρωποκτονιών για κατάθεση . Μόλις πριν από λιγο ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης Αντώνιος Ελευθεριάνος άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της άτυχης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eReportaz από την ολοκλήρωση των τοξικολογικών ελέγχων προέκυψε η συγκεκριμένη ουσία η οποία όμως δεν χορηγούνταν στο πλαίσιο της φαρμακευτικής αγωγής. Από το πρωί ο Πετρος Κουσουλος είχε αποκαλύψει ότι ο τοξικολόγος της Θεσσαλονίκης κ Ράικος είχε στείλει τα αποτελέσματα στον ιατροδικαστή κ. Μπουζιάνη ο οποίος τα είχε παραδώσει στην αστυνομία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η παρέμβαση εισαγγελικών και αστυνομικών Αρχών ήταν άμεση με αποτέλεσμα η μητέρα των παιδιών να οδηγείται στην Αθήνα προκειμένου να καταθέσει.

ereportaz.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα