Ξάνθη: Απορριμματοφόρο «σκάλωσε» για ώρα στο Σαμακώβ


Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Παρασκευής, 25ης Μαρτίου, στην Ξάνθη στην περιοχή του Σαμακώβ όταν ένα απορριμματοφόρο «σκάλωσε». 

Το όχημα πραγματοποιούσε το καθιερωμένο δρομολόγιο του στην περιοχή όταν βρέθηκε σε ένα σημείο από το οποίο δεν μπορούσε να διέλθει μιας και υπήρχαν παρκαρισμένα οχήματα που κάλυπταν μέρος του δρόμου. 

Μάταια ο οδηγός του οχήματος προσπαθούσε για αρκετή ώρα να ξεμπλοκάρει το απορριμματοφόρο, ενώ παράλληλα οι υπάλληλοι προσπαθούσαν να βρουν τον ιδιοκτήτη του οχήματος που εμπόδιζε περισσότερο τη διέλευση του σκουπιδιάρικου. 

Μετά και την κινητοποίηση των γειτόνων μετακινήθηκε ένα εκ των σταθμευμένων οχημάτων και το απορριμματοφόρο κατάφερε να συνεχίσει το δρομολόγιο του. 

Μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής υπογραμμίζουν πως πρόκειται για ένα σημείο μέσα στον συνοικισμό όπου καταγράφονται αντίστοιχα παρκαρίσματα, με αποτέλεσμα να μην επιτρέπεται η ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων. 

Ο συνοικισμός του Σαμακώβ άλλωστε, όπως και η Παλιά Πόλη, χαρακτηρίζεται από μικρούς και στενούς δρόμους και κάθε εμπόδιο αποτελεί κίνδυνο σε περίπτωση διέλευσης Πυροσβεστικών οχημάτων ή ενός ασθενοφόρου.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال