Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αρίων Ξάνθης: Αποστέλλει ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία

Κοινοποίηση

Ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία στέλνει ο Αρίωνας Ξάνθης, όπως ανακοίνωσε. Ο σύλλογος θα συγκεντρώσει τρόφιμα, φάρμακα και υγειονομικό υλικό προκειμένου να στείλει στην χώρα που βάλλεται από τη Ρωσία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στην τεράστια ανθρωπιστική κρίση που έχει προκαλέσει το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία, συνδράμει και ο ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ, καλώντας τα μέλη και τους φίλους του, για συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας, φαρμάκων και υγειονομικού υλικού, προκειμένου να αποστείλει ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία.

Ειδικότερα, συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας (γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά), φάρμακα και υγειονομικό υλικό (αντιπυρετικά, φυσιολογικοί οροί, κολλύρια, γάζες αποστειρωμένες, σπρέυ επούλωσης τραυμάτων, αλοιφές για εγκαύματα, συσκευές ορών για ενδοφλέβια έγχυση φαρμάκων, σύριγγες όλων των μεγεθών, αιμοστατικά, στολές προστασίας ολόσωμες για τον Covid-19, ιατρικές μάσκες, απολυμαντικά χεριών και επιφανειών, θερμόμετρα, κουτιά Πρώτων Βοηθειών).

Η συλλογή των αγαθών θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ, την ώρα του αγώνα της Ανδρικής μας Ομάδας την Κυριακή, 20/3/2020 στις 5μμ και τη διάρκεια των προπονήσεων των αναπτυξιακών τμημάτων του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΆΝΘΗΣ, σε όλα τα γήπεδα που γίνονται οι προπονήσεις, (ΔΑΚ, “ΑΛ.ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ”, “Κλειστο γυμναστήριο 3ου Δημοτικού”).

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Είμαστε με τους λαούς που δοκιμάζονται!

Είμαστε με τον άνθρωπο!

Η Πρόεδρος του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

Αναστασία Νατάσα Μακρή

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα