Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πέταξε βαθμούς και στα Τρίκαλα η Ξάνθη με το 1-1

Κοινοποίηση

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο ΑΟ Ξάνθη στα Τρίκαλα, στην αναμέτρησή του με την τοπική ομάδα για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2. 
Ο ΑΟΞ είχε την υπεροχή στο α’ ημίχρονο, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στην πρώτη τους καλή στιγμή, στο 15′, με κεφαλιά του Μυλόπουλου έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ριζογιάννη. Τα Τρίκαλα απείλησαν εκ νέου στο 34′, όταν ο Ζησόπουλος αστόχησε σε τετ α τετ, ενώ όμως βρισκόταν εμφανώς σε θέση οφσάιντ. Στην επόμενη φάση (36′) ο Διαμαντόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το σουτ του κατέληξε στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα. 
Η ομάδα μας παρουσιάστηκε πιο δραστήρια στο ξεκίνημα της επανάληψης και η πίεση καρποφόρησε στο 59′, με τον Κρητικό να αξιοποιεί την πάσα του Ali Baba και να ισοφαρίζει με σουτ από πλάγια θέση. Ο ίδιος παίκτης πλησίασε ξανά στο γκολ στο 67′ αλλά ο Perlleshi απέκρουσε με υπερένταση, ενώ ανεκμετάλλευτη πέρασε και η ευκαιρία του Ali Baba στο 72′, με την μπάλα να φεύγει δίπλα από την αντίπαλη εστία.  
Ενδιάμεσα, στο 69′, ο Δεληγιαννίδης είχε υποχρεωθεί να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού, μόλις 12 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. 
Στον ΑΟΞ ανήκε και η τελευταία φάση της αναμέτρησης, στο 90’+3′, όταν ο τερματοφύλακας των Τρικάλων είπε «όχι» στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιλιγγίρη και έτσι το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. 
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (ΕΠΣ Γρεβενών) με βοηθούς τους Βασίλειο Μωυσιάδη και Ιωάννη Καραλή, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γεώργιος Τακίδης (ΕΠΣ Κιλκίς). 
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Καλογιάννης): Perlleshi, Σανδραβέλης, Χειρίτραντας, Ριζογιάννης, Γκοβίνας, Πέλκας (27′ Ζησόπουλος), Ιωαννίδης, Μπαξεβάνος, Ελευθεριάδης (43′ Clemente), Μυλόπουλος (85′ Feutchine), Μανίσογλου. 
ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Ανυφαντάκης): Izzo, Ουνγιαλίδης (57′ Δεληγιαννίδης, 69′ λ.τ. Πολίμος), Τζανακάκης, Μιχαήλ, Παπάζογλου (57′ Μπάτζιος), Δόρης (57′ Τανζού), Gomez, Τσιλιγγίρης, Κρητικός (74′ Τσελεμπάκης), Ali Baba, Διαμαντόπουλος. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα