Κυριακή, 24 Μαρτίου, 2024

Live Green, 52 βήματα για μια πιο βιώσιμη καθημερινότητα

Κοινοποίηση

Μικρό, εύχρηστο και ιδιαίτερα κατατοπιστικό. Το βιβλίο «Live Green, 52 βήματα για μια πιο βιώσιμη καθημερινότητα» αποτελεί έναν έξυπνο και πρακτικό οδηγό που μπορεί να μας βοηθήσει να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας, να βελτιώσουμε την ψυχική μας διάθεση και να απολαύσουμε τη ζωή. 

Το γεγονός πως πρόκειται για μία πολύ προσεγμένη έκδοση, με ζωηρά χρώματα, πρακτικά παραδείγματα αλλά και ιδιαίτερα καλή οργάνωση των πληροφοριών που περιέχει, καθιστούν το εν λόγω βιβλίο μία εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους. 

«ΕΝΑΣ ΕΥΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΙΟ ΠΡΑΣΙΝΗ,ΠΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.

Το βιβλίο αυτό είναι μια συλλογή από χρήσιμες και πρακτικές οδηγίες που μπορείτε να ακολουθήσετε, με σκοπό να αλλάξετε την καθημερινότητά σας και να βοηθήσετε τον πλανήτη μας να παραμείνει όμορφος. Δημιουργήστε τα δικά σας προϊόντα καθαρισμού, δωρίστε τα ρούχα που δεν χρειάζεστε, αποβάλετε το πλαστικό από τη ζωή σας, αξιοποιήστε τα αγαθά παράγοντας μηδενικά απορρίμματα και γιορτάστε απλά και ξέγνοιαστα τα Χριστούγεννα με τους αγαπημένους σας.

ΖΗΣTΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΛΑ. ΖΗΣTΕ ΠΡΑΣΙΝΑ» σημειώνουν οι Εκδόσεις Μίνωας στην περιγραφή τους για το βιβλίο του Τζεν Τσίλινγκσγουορθ. 

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το βιβλίο και να το αγοράσετε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα