Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νέα σπουδαία διάκριση για τον Ξανθιώτη Τζαν Μεμέτ Αλή

Κοινοποίηση

Μία ακόμη ιδιαίτερα σπουδαία διάκριση κατάφερε να προσθέσει στο ενεργητικό του ο Τζαν Μεμέτ Αλή από την Ξάνθη, ο οποίος πριν από λίγο καιρό δημιούργησε έναν πρακτικό οδηγό – εγχειρίδιο για κατανόηση και διαχείριση της ψυχολογίας του πένθους με αφορμή την πανδημία του Covid-19

Ο Τζαν Μεμέτ Αλή κατάγεται από την Ξάνθη και είναι τελειόφοιτος Ψυχολόγος του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών Αθηνών, ενώ είναι γνωστός για την ιδιαίτερα ενεργή δράση του ως Εθελοντής Σαμαρείτης Διασώστης- Εκπαιδευτής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Το εγχειρίδιο του νεαρού Ξανθιώτη αρχικά τοποθετήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού όπου μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να το κατεβάσει και να το διαβάσει δωρεάν. Ωστόσο πλέον έρχεται να προστεθεί μία ακόμη σημαντική αναγνώριση για τον ίδιο και το έργο του, μίας και το εν λόγω εγχειρίδιο ανέβασε στο site του και ο επιστημονικός φορέας της Ελλάδας, Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία (ΕΛΨΕ). 

Πρόκειται για έναν επιστημονικό φορέα που «σκανάρει» ιδιαίτερα προσεκτικά το υλικό που θα ανέβει στην ιστοσελίδα του και το οποίο θα εγκρίνει και θα προτείνει ως κατάλληλο για τους επισκέπτες του. 

Ο Τζαν Μεμέτ Αλή άλλωστε παραμένει ιδιαίτερα δημιουργικός και δραστήριος και φαίνεται θα πως συνεχίσει να κερδίζει αντίστοιχες σημαντικές διακρίσεις και να προβάλλει παράλληλα τον τόπο καταγωγής του. 


Α
κολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα