Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέα φρίκη στα Άβδηρα – Σκότωσαν σκύλους και γάτα με φόλες!

Κοινοποίηση


Μία ακόμη εγκληματική ενέργεια με θύματα ζώα καταγράφεται στα Άβδηρα, της Ξάνθης, με άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες να ρίχνουν φόλες και να σκορπούν τον θάνατο σε σκυλιά και μία γάτα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται αντίστοιχη αποτρόπαια πράξη στην εν λόγω περιοχή, κάτι που έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους κατοίκους. 

Στο πιο πρόσφατο περιστατικό, συνολικά τρία σκυλιά δηλητηριάστηκαν καθώς και μία γάτα, ενώ οι φιλόζωοι της περιοχής κατάφεραν να σώσουν ένα σκυλί που πρόλαβε να φάει από τις φόλες. 

Για το συμβάν έχουν δρομολογηθεί όλες οι κατά το Νόμο ενέργειες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών, ωστόσο οι κάτοικοι υπογραμμίζουν πως η συχνότητα με την οποία εμφανίζονται τέτοιες επιθέσεις προκαλεί μεγάλη ανησυχία στην περιοχή. 



Οργή κατοίκων 

Για άλλη μία εγκληματική ενέργεια κάνουν λόγο οι κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι μάλιστα καταθέτουν τους προβληματισμούς τους στο XanthiNea.gr μέσω επιστολής. 

Σε αυτή αναφέρονται τα εξής:

«Ποιο είναι αυτό το κτήνος που σκοτώνει ζώα; Ποιο τερατούργημα της φύσης έχει εξουσιοδοτηθεί να αφαιρεί ζωές; Ποιος είναι αυτός ο κατ’ επανάληψη δολοφόνος που πετάει αδιάντροπα φόλες χωρίς το φόβο της τιμωρίας; Αυτός ο υπάνθρωπος ανύπαρκτης νοημοσύνης ζει ανάμεσα μας και μπορεί να τον καλημερίζουμε και να κυκλοφορεί χωρίς τύψεις σχεδιάζοντας το επόμενο χτύπημα. Δεν μπορεί μία κοινωνία να παρακολουθεί απλώς ένα σοβαρό αδίκημα στο οποίο ο Νόμος είναι αμείλικτος αλλά ο δράστης πάντα άφαντος. 

Αυτός ο κνώδαλος ψυχοκτόνος που έχει τη φόλα ως άθυρμα, είναι ένα ανδρείκελο ενός αρρωστημένου μυαλού. Είναι ένας διανοητικά ανάπηρος χωρίς καμία επίγνωση του κακού που σκορπά. 

Είναι ένας ποταπός, μυσαρός, τιποτένιος που αφαιρεί ζωές αγνών ψυχών που άτεγκτα σκορπά πόνο και θλίψη σε αυτούς που τρέφουν συναισθήματα και αγαπούν τα ζώα. 



Αυτά που έχουν χαρά και λαχτάρα για ζωή χωρίς να γνωρίζουν ότι κάποιος αήθης θα τους τη στερήσει. Είναι αποτρόπαια πράξη και δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί το ανδράποδο που το προκαλεί. Η θρασύτητα εξοργίζει, το θέαμα σοκάρει, η ανοησία θυμώνει. 

Αυτή η απαράδεκτη πρακτική που προκαλεί μόνο πόνο δεν μπορεί πια να έχει καμία ανοχή και κανένα έρεισμα από εμάς. 

Αυτή η αλγεινή κατάσταση πρέπει να σταματήσει και να μην γίνουμε μάρτυρες τέτοιων απάνθρωπων εικόνων στο μέλλον. Ποτέ και πουθενά».  

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα