Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Προβληματίζουν τα τροχαία στον Πετεινό – Λύση ζητούν οι κάτοικοι

Κοινοποίηση

Τον έντονο προβληματισμό τους αλλά και τις ανησυχίες τους για τα τροχαία ατυχήματα που σημειώνονται μέσα στο οικισμού του Πετεινού εκφράζουν οι κάτοικοι της περιοχής. 

Αφορμή το πρόσφατο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο του χωριού, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και κατέληξε μέσα σε χωράφι, σε απόσταση αναπνοής από το ΚΑΠΗ το χωριού, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα αλλά και να προκληθούν υλικές ζημιές. 

Πρόκειται μάλιστα για ένα σημείο στο οποίο έχουν σημειωθεί σχεδόν αναρίθμητα αντίστοιχα ατυχήματα, με τους κατοίκους να ζητούν να δοθεί επιτέλους μία λύση μιας και αρκετοί οδηγοί αναπτύσσουν υπερβολική ταχύτητα με ορατό τον κίνδυνο μάλιστα να χαθούν και ανθρώπινες ζωές. 

«Για μια ακόμη φορά παρόμοιο ατύχημα με τα προηγούμενα, στο ίδιο σημείο στον κεντρικό δρόμο του Πετεινού, με αποτέλεσμα τραυματισμούς, υλικές ζημιές και τον με τον κίνδυνο να παρασύρουν κάποιον πεζό από το πεζοδρόμιο. Να δοθεί λύση στο φαινόμενο για να μη θρηνήσουμε στο μέλλον θύματα» σημειώνει κάτοικος της περιοχής που μένει στο σημείο και η οποία έχει και στο παρελθόν εκφράσει ξανά τους προβληματισμούς της. 

Μάλιστα αντίστοιχα ατυχήματα έχουν καταγραφεί και εκτός του οικισμού, στον δρόμο από την Ξάνθη με κατεύθυνση τον Πετεινό, όπου επίσης αρκετοί οδηγοί αναπτύσσουν υπερβολική ταχύτητα με αποτέλεσμα να χάνουν τον έλεγχο των οχημάτων τους και να καταλήγουν πάνω σε κολώνες, μέσα σε χωράφια ή αυλές σπιτιών. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα