Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Χρυσό μετάλλιο στο Κάιρο από την Άννα Κορακάκη!

Κοινοποίηση

Με το δεξί ξεκίνησε τις διεθνείς υποχρεώσεις της η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη. Στον πρώτο σημαντικό αγώνα της χρονιάς κατέκτησε την πρώτη θέση και το Χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του αεροβόλου πιστολιού γυναικών.

Η επίδοση της πρόκρισης στον τελικό

Από τα αποτελέσματα του προκριματικού φάνηκε ότι η Άννα θα διεκδικούσε μια ακόμη διεθνή διάκριση. Στην δεύτερη σειρά του προκριματικού τερμάτισε στη δεύτερη θέση, και με σκορ 583/600 (98, 96, 95, 98, 98, 98) πέτυχε τον αρχικό της στόχο που ήταν οι οκτώ κορυφαίες για τη συνέχεια του αγωνίσματος! 

Στις κορυφαίες και στα ημιτελικά!

Η Άννα έδειξε ψύχραιμη και στο πρώτο στάδιο των τελικών. Αγωνιζόμενη στη δεύτερη σειρά, τερμάτισε στη δεύτερη θέση με 40 βαθμούς και κατέκτησε το διακριτικό ΜΜ δίπλα στην επίδοσή της. Αυτό σημαίνει πρόκριση για τους αγώνες των μεταλλίων!

Η ώρα για το Χρυσό

Κυρίαρχη στον δεύτερο στάδιο η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, με σκορ 37 εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον Αγώνα για το Χρυσό μετάλλιο. Έπρεπε απλά να διευκρινιστεί το χρώμα του. Στη αντιπαράθεση των κορυφαίων η κορυφή οδηγεί στο Χρυσό μετάλλιο, ενώ η δεύτερη θέση στο Ασημένιο. Ο κρίσιμος αγώνας ήταν απέναντι στην 17άχρονη Esha Singh από την Ινδία.

Στη μονομαχία για το Χρυσό μετάλλιο η Άννα επικράτησε κατά κράτος. Με σκορ 16 – 4 εκτόπισε την Ινδή στη δεύτερη θέση και πήρε τη νίκη!

Σταθερά ψηλά Μόσχη και Κορακάκης

Αξιόλογες επιδόσεις και από τους υπόλοιπους Έλληνες αθλητές. Στο αγώνισμα των ανδρών χθες (28/2) ο Διονύσης Κορακάκης με επίδοση 571/600 -14x κατατάχτηκε 43ος, ενώ σήμερα η Χριστίνα Μόσχη με 574-12x κατέλαβε την 9η θέση στον πρώτο προκριματικό.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα