Τρίτη, 12 Μαρτίου, 2024

Ο Αντώνης Συκάρης πέθανε στα Ιμαλάϊα

Κοινοποίηση

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 60 ετών, αφησε ο Αντώνης Συκάρης. Ο κορυφαίος Ελληνας ορειβάτης, απεβίωσε όταν κατέβαινε από το βουνό Νταουλαγκίρι, που ανήκει στην οροσειρά των Ιμαλαΐων. Περίπου σε ύψος 7.400 μέτρων, ο Συκάρης αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και τελικά υπέκυψε.

Ο Ελληνας ορειβάτης, ο οποίος είχε τεράστια πείρα, έφθασε εχθές (11/4) στην κορυφή του βουνού ύψους 8.167μ. και μάλιστα μέσω των social media, είχε γνωστοποιήσει την επιτυχία του. 

«Σήμερα, 11 Απριλίου 2022, ώρα Νεπάλ 12:50, βρίσκομαι στην κορυφή του Dhaulagiri 8.167 μέτρα. Θέλω να αφιερώσω αυτή την κορυφή: Στον Νίκο Παπανδρέου και την οικογένειά του. Στον Μπάμπη Τσουπρά και στην οικογένειά του. Και στον Ερμή – Θεοφάνη Θεοχαροπουλο.

Ακόμα, θέλω να αφιερώσω αυτή την κορυφή σε όλους τους Έλληνες, σε όλους τους ορειβάτες και στη μικρή μου Ίριδα, την εγγονή μου. Ιριδά μου είμαι στην κορφή!!! Ο “πα” είναι στην κορυφή!!! Ευχαριστώ όλους τους φίλους μου και τους φίλους μου, που μέσα από τα social με υποστήριξαν και με βοήθησαν να φτάσω στην κορυφή! Χάρη σε αυτούς το πέτυχα!!! Σας αγαπώ όλους!” είχε γράψει χαρακτηριστικά. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα