Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανάσταση στην Ξάνθη θα κάνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Κοινοποίηση

Την ιδιαίτερη πατρίδα της, την Ξάνθη, επέλεξε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα

Όπως είναι γνωστό η ΠτΔ έλκει την καταγωγή της από την ορεινή Ξάνθη και έτσι στο πλαίσιο περιοδείας της στη Θράκη, η οποία ξεκινάει τη Μεγάλη Πέμπτη, η ίδια θα κάνει Ανάσταση στην Ξάνθη και θα περάσει το Πάσχα στη Σταυρούπολη. 

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης της ΠτΔ στη Θράκη, η ίδια θα ξεκινήσει το ταξίδι της στην περιοχή από τον Έβρο, όπου θα επισκεφθεί οικισμούς αλλά και στρατιωτικές μονάδες του Δ’ΣΣ για να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Την Μεγάλη Παρασκευή θα βρεθεί στην Κομοτηνή, όπου επίσης θα επισκεφθεί οικισμούς όπως το Θρυλόριο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στην Ξάνθη σε περιοχές όπως η Κεσσάνη και η Μάνδρα. 

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στην Αναστάσιμη Λειτουργία στον καθεδρικό ναό της Του Θεού Σοφίας στην Ξάνθη.

Το πρωί της Κυριακής του Πάσχα θα ανταλλάξει ευχές με αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες στην έδρα της ΧΧV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας στο Πετροχώρι της Ξάνθης, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον τόπο καταγωγής της, τη Σταυρούπολη.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει ήδη επισκεφθεί τρεις φορές τη Θράκη.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα