Παραμένει Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης ο Πασχάλης Γιώρης


Με αφορμή την πραγματοποίηση των ετήσιων τακτικών κρίσεων Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., που έλαβαν χώρα τις προηγούμενες ημέρες, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στον Αντιστράτηγο κ. Γεώργιο ΔΟΥΒΑΛΗ για την προαγωγή του στο βαθμό του Αντιστρατήγου και επιλογή του στη θέση του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, καθώς και στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Υποστράτηγο κ. Πασχάλη ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ για την παραμονή του στη θέση της ηγεσίας της ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θ. 

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 

Επιπρόσθετα, συγχαίρουμε τον Ταξίαρχο κ. Ιωάννη ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ για την παραμονή στη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας και τον Ταξίαρχο κ. Μιχαήλ ΣΕΒΔΥΝΙΔΗ για την παραμονή του ως Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης. 

Τέλος, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους Διευθυντές των Δ.Α. Δράμας Αστυν. Δ/ντή κ. Αθανάσιο ΣΕΡΤΗ, Δ.Α. Ξάνθης Αστυν. Δ/ντή κ. Πασχάλη ΓΙΩΡΗ, Δ.Α. Αλεξανδρούπολης Αστυν. Δ/ντή κ. Λάμπρο ΤΣΙΑΡΑ, Δ.Α. Ορεστιάδας Αστυν. Δ/ντή κ. Χαράλαμπο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ, καθώς και στον Διοικητή της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυν. Δ/ντή κ. Κωνσταντίνο ΒΛΑΧΟ, για τη διατήρησή τους ως Διευθυντών στις αντίστοιχες Υπηρεσίες επιπέδου Διεύθυνσης. 

Η απόφαση αυτή της Πολιτείας, αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του προσφερόμενου έργου των ανώτατων και ανώτερων στελεχών που υπηρετούν στην ακριτική μας περιφέρεια, συμβάλλοντας στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και τη διασφάλιση της εθνικής ακεραιότητας και των συνόρων της χώρας μας. 

Εκ της θεσμικής μας θέσεως, δηλώνουμε την προθυμία μας για συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μας, με σκοπό την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των αστυνομικών προβλημάτων της περιοχής, στεκούμενοι αρωγοί στις φιλότιμες προσπάθειές σας.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال