Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νέες συλλήψεις διακινητών στη Θράκη

Κοινοποίηση

Συνελήφθησαν σήμερα (11-4-2022) το πρωί, σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Ορεστιάδας δύο (2) διακινητές, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες. 

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών και του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον ημεδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην παρέβρια περιοχή Διδυμοτείχου, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.  

Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης και Διδυμοτείχου Ορεστιάδας. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα