Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

4 σοβαρά τροχαία στην Ξάνθη σε λιγότερο από 24 ώρες!

Κοινοποίηση


Τέσσερα σοβαρά τροχαία ατυχήματα, ένα μάλιστα εκ των οποίων και θανατηφόρο, καταγράφονται το τελευταίο 24ώρο στην Ξάνθη. 

Το πρώτο σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής στην έξοδο προς Πόρτο Λάγος και στο οποίο ενεπλάκησαν ένα ΙΧ και μία μοτοσικλέτα. Το ατύχημα σημειώθηκε στο ύψος βενζινάδικου με το οδηγό της μοτοσικλέτας – νεαρό σε ηλικία – να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο τραυματισμένος, ενώ σοβαρές υλικές ζημιές υπέστησαν τα οχήματα. 

Τη σκυτάλη πήρε το πρωί του Σαββάτου ένα τροχαίο ατύχημα στον ίδιο δρόμο, λίγο πριν το Εμπορικό του Flamingo, όταν δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, κοντά στην περιοχή του “αεροδρομίου”. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, ωστόσο δεν υπήρξαν τραυματισμοί. 

Ακολούθησε το τραγικό δυστύχημα στην επαρχιακή οδό Ξάνθης – Αβδήρων, κοντά στην περιοχή της Πεζούλας που είχε μάλιστα ως συνέπεια το να βρει τον θάνατο ένας νεαρός και ιδιαίτερα αγαπητός και δραστήριος κάτοικος της περιοχής. Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγάκι με τον ίδιο να τραυματίζεται θανάσιμα, σκορπώντας τη θλίψη σε όλη την πόλη. Μάλιστα οι προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις «Γιορτή της Βρύσης» που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στα Άβδηρα ακυρώθηκαν, στη μνήμη του αδικοχαμένου νέου. 

Λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα, αυτή τη φορά στον δρόμο προς Σταυρούπολη, λίγο μετά την Ξανθίππη, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Μάλιστα στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό ατόμου καθώς και το ΕΚΑΒ. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα