Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επιστροφή στις νίκες για την Ξάνθη, 2-1 με Ολυμπιακό Β’

Κοινοποίηση

Τρίτη διαδοχική εντός έδρας νίκη για τον ΑΟ Ξάνθη, που κέρδισε τον Ολυμπιακό Β με 2-1, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2. 
Ντεμπούτο με τον ΑΟΞ έκανε στην εστία ο 17χρονος Τσομπανίδης, ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν επίσης, για άλλη μία φορά, ο 16χρονος Τσελεμπάκης και ο 19χρονος Δημητριάδης. 
Ο ΑΟΞ είχε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 7′ με τον Διαμαντόπουλο, το σουτ του οποίου εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Ο έμπειρος φορ ήταν ο πρωταγωνιστής και στη φάση του 1-0, στο 44′, όταν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από πάσα του Τσέλιου. 
Ο Ολυμπιακός Β μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 60′, ισοφαρίζοντας με τον Kane, ωστόσο η ομάδα μας αντέδρασε και αναζήτησε το νικητήριο γκολ, που ήρθε στο 81′ μετά από λάθος αμυντικού των «ερυθρόλευκων» και κλέψιμο του Τσέλιου, ο οποίος έδωσε ασίστ στον Κρητικό και εκείνος έγραψε το τελικό 2-1. 
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας (ΕΠΣ Καβάλας) με βοηθούς τους Αντώνιο Κουκούμη και Φώτη Καμπερίδη, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γεώργιος Λάμπρου (ΕΠΣ Εύβοιας). 
ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Ανυφαντάκης) : Τσομπανίδης, Τζανακάκης, Ουνγιαλίδης, Μιχαήλ, Φαζός (65′ Gavric), Μπάτζιος, Δόρης, Τσέλιος, Κρητικός (90’+3′ Δημητριάδης), Ali Baba (65′ Θυμιάνης), Διαμαντόπουλος (76′ Τσελεμπάκης). 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (ibagaza) : Τζολάκης, Kinkoue, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος (29′ Αποστολόπουλος), Κίτσος, Ξενιτίδης, Fadiga, Kane, Κωστή, Μαρίνος (70′ Βαΐλης), Bah(76′ Σουρλής). 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα