Τρίτη, 12 Μαρτίου, 2024

«Άρωμα» Ξάνθης στο “Classic Acropolis Rally Legends” [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση

Η ομάδα του RallyCar.gr πήρε μέρος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον αγώνα Regularity “Classic Acropolis Rally Legends” που διεξήχθη στις 2-3 Απριλίου 2022.

Πλήρωμα όπως και πέρυσι το δίδυμο Ξενοκώστας Χρήστος – Σκράπαρης Μιχάλης και το Peugeot 309 του 1992 να “τρέχει” στην κατηγορία Η, η οποία ήταν και η πολυπληθέστερη του αγώνα με 40 περίπου αυτοκίνητα (συνολικά συμμετείχαν 79 πληρώματα).

Ο αγώνας ξεκίνησε από την Ακρόπολη των Αθηνών και μέσα από τα βουνά της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας διανυκτέρευσε το Σάββατο στην Καλαμπάκα κάτω από τα Μετέωρα. Το πρωί της Κυριακής δόθηκε η επανεκκίνηση με σκοπό τον τερματισμό στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας μετά από πολλές Ειδικές Διαδρομές και περίπου συνολικά 900 χλμ αγώνα.

«Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που στάθηκαν δίπλα μας σε αυτή τη προσπάθεια μας και μπορέσαμε να καλύψουμε ένα μέρος των εξόδων μας. Ευχαριστούμε λοιπόν, το πρατήριο υγρών καυσίμων BP Σιούτας στο 1ο χλμ Ξάνθης-Λάγους και το Καφεκοπτείο – Ψιλικατζίδικο Σκράπαρης στην οδό Δραγούμη 2 της Χρυσούπολης, και το κομμωτήριο Hair Advice στην Βελισσαρίου 13, Ξάνθη» αναφέρουν τα μέλη της ομάδας στο XanthiNea.gr. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα