Οκάν Μποζ: Ο Πομάκος δικηγόρος από την Ξάνθη που έγινε… μοντέλο!


«Είμαι Πομάκος από την Ξάνθη, όταν ήμουν παιδάκι υπήρχαν κάποια περιστατικά bullying»

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τον Οκάν Μποζ, τον Πομάκο δικηγόρο από την Ξάνθη που έχει εργαστεί ως μοντέλο και ο οποίος συστήνεται, μιλώντας για τη νομική, το modelling, τα μηνύματα που δέχεται στο Instagram και την καταγωγή του.

«Όσο σπούδαζα στη νομική δούλευα ως μοντέλο. Στο Μιλάνο έκανα φωτογραφήσεις και πασαρέλα για μεγάλους οίκους», περιέγραψε ο ίδιος.

Μιλώντας για το πώς προέκυψε η ενασχόλησή του με το modelling ο Οκάν Μποζ εξήγησε ότι «Είχα βγει ένα βράδυ μετά το σχολείο και μια φίλη της αδελφής μου που ήταν ήδη μοντέλο πρότεινε να πάω στο πρακτορείο της».

«Στο λύκειο αποφάσισα να σπουδάσω νομική. Έχω αφοσιωθεί στη δικηγορία, τώρα κάνω την πρακτική μου, και θέλω να ασχοληθώ με αυτό», σημείωσε ο ίδιος.

Σε ό,τι αφορά στην προσωπική του ζωή ο Οκάν Μποζ αποκάλυψε ότι «Έχει τύχει να βγω με κοπέλα που γνώρισα στο Instagram, και έχει τύχει να οδηγήσει αυτό και σε σχέση».

«Είμαι Πομάκος από την Ξάνθη, όταν ήμουν παιδάκι υπήρχαν κάποια περιστατικά bullying. Τους φαινόταν περίεργο το όνομα», σημείωσε ο ίδιος.

Κλείνοντας ο Οκάν Μποζ ευχαρίστησε την εκπομπή MEGA Καλημέρα για το αφιέρωμα που του είχε κάνει, και έστειλε την αγάπη του!

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال