Σάλος με Μπαράν και Τουρκική σημαία – Τι απαντάει ο ίδιος


Σάλο προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Ξάνθης, Μπουρχάν Μπαράν, με φόντο τη σημαία της Τουρκίας. 

Κατηγορίες εναντίον του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ εξαπέλυσε αρχικά ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Χατζηβασιλείου. 

Με ανάρτησή του στα social media, ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρει πως ο βουλευτή του ΚΙΝΑΛ πήρε μέρος σε εκδήλωση της ψευδομουφτείας Ξάνθης.

Σε αυτή βρισκόταν και ο Τούρκος πρόξενος με φόντο μια τουρκική σημαία. Ο κ. Χατζηβασιλείου ζητά να απαντήσει το ΚΙΝΑΛ το αν τα γνωρίζει αυτά και αν τα γνώριζε ότι θα βρεθεί εκεί, αλλά και να πάρει θέση.

«Σε εκδήλωση της ψευδομουφτείας Ξάνθης, παρόντος του Τούρκου προξένου και με φόντο την τουρκική σημαία, παρίσταται ο βουλευτής του @kinimallagis Μπουρχάν Μπαράν. Το ΚΙΝΑΛ γνωρίζει τις δραστηριότητες και τις επιλογές του βουλευτή του; Επιβάλλεται να πάρει καθαρή θέση».

Τι απαντά ο Βουλευτής 

Μια διαφορετική φωτογραφία από την εκδήλωση στην Ξάνθη, στην οποία δεν υπάρχει στο φόντο τουρκική σημαία, έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Μπουρχάν Μπαράν μετά το σάλο που προκλήθηκε από τη φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κάθεται κάτω από την τουρκική σημαία σε εκδήλωση της ψευδομουφτειας Ξάνθης.

Ο κ. Μπαράν αναφέρει πως όταν βρέθηκε στο δείπνο δεν υπήρχε καμία σημαία της γείτονος, ωστόσο ενημερώθηκε εκ των υστέρων από τους συνεργάτες του ότι αναρτήθηκε κατά τη λήξη της προσευχής χωρίς εκείνος να έχει ενημερωθεί. Συμπληρώνει επίσης ότι μετά το συμβάν αποχώρησε. 

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, τονίζει ότι έχει αποδείξει ότι καταβάλει τα μέγιστα για την αρμονία και την ειρηνική σύμπραξη στην Ξάνθη.


«Δεν θα επιτρέψω προβοκατόρικες ενέργειες που ως στόχο έχουν μόνο να πλήξουν το κύρος και την πολιτική μου σταδιοδρομία υπό το πρίσμα του δόλου και της ρατσιστικής προκατάληψης εναντίον εμού και του κόμματος το οποίο εκπροσωπώ», τονίζει χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η δήλωση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Μπουρχάν Μπαράν

Στο πλαίσιο της θρησκευτικής μουσουλμανικής εορτής του Ραμαζανιού παραβρέθηκα χθες έπειτα από πρόσκληση στο Ιφτάρ, στο δείπνο που παραδοσιακά παρατίθεται.

Η πρόσκληση ήταν από τον Δήμο Γιλντιρίμ Προύσας και κατά τη διάρκεια του δείπνου όπως αποτυπώνεται και από την φωτογραφία, την οποία παραθέτω, δεν υπάρχει καμία σημαία της γείτονος χώρας.

Αυτό συνέβη ξαφνικά, όπως με ενημέρωσαν εκ των υστέρων οι συνεργάτες του πολιτικού μου γραφείου στην Ξάνθη που ήταν παρόντες, κατά τη λήξη της προσευχής χωρίς καμία ενημέρωσή μου για μια τέτοιου είδους ενέργεια. Μετά το συμβάν μάλιστα αποχώρησα.

Η πορεία μου ως Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου έως τώρα έχει αποδείξει ότι καταβάλω τα μέγιστα στο να είμαι αρωγός της αρμονίας και της ειρηνικής συνύπαρξής μας στην Ξάνθη.

Δεν θα επιτρέψω προβοκατόρικες ενέργειες που ως στόχο έχουν μόνο να πλήξουν το κύρος και την πολιτική μου σταδιοδρομία υπό το πρίσμα του δόλου και της ρατσιστικής προκατάληψης εναντίον εμού και του κόμματος το οποίο εκπροσωπώ.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال