Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ενισχύθηκε ο στόλος μηχανημάτων του Δήμου Μύκης

Κοινοποίηση

Στην παραλαβή καινούργιων μηχανημάτων έργου προχώρησε ο Δήμος Μύκης και σε σχετική ανακοίνωση ενημερώνει τα εξής: 

Ενημερώνουμε τους δημότες του Δήμου Μύκης ότι, στις 19 Απριλίου 2022 και ημέρα Τρίτη παραλάβαμε δύο (2) Νέα Μηχανήματα Έργου με χρηματοδότηση που εξασφαλίσαμε από τα Προγράμματα  του Υπουργείου Εσωτερικών.

Συγκεκριμένα παραλάβαμε:

Έναν (1) καινούργιο ελαστικοφόρο εκσκαφέα τύπου JCB συνολικού προϋπολογισμού 120.000,00 € από το Πρόγραμμα «Πρόληψη και Αντιμετώπιση Ζημιών και Καταστροφών που Προκαλούνται από Θεομηνίες στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού της Χώρας».

και

Έναν (1)  καινούργιο ερπυστριοφόρο εκσκαφέα με βοηθητικό υδραυλικό κύκλωμα και λεπίδα προώθησης γαιών, συνολικού προϋπολογισμού 58.280,00 € από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ». 

Τα νέα μηχανήματα ενισχύουν τον μηχανολογικό εξοπλισμό του Δήμου Μύκης, και βοηθούν τις υπηρεσίες του Δήμου στην συντήρηση του αγροδασικού οδικού δικτύου μήκους 850 χιλιόμετρων, στην γρήγορη αποκατάσταση βλαβών στα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης και γενικά στην αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούν οι θεομηνίες. Τα μηχανήματα αυτά θα συμβάλουν καθοριστικά στην επίλυση των προβλημάτων πρόσβασης των κτηνοτρόφων και αγροτών της ορεινής περιοχής του Δήμου Μύκης από και προς τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και αγροτικές τους καλλιέργειες.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για μια ακόμη φορά τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, τον βουλευτή Ξάνθης κ. Σπύρο Τσιλιγγίρη και τα στελέχη της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Περιβάλλοντος του Δήμου Μύκης για την αποφασιστική συμβολή τους  στην χρηματοδότηση της αγοράς των ανωτέρω μηχανημάτων.

Ενισχύθηκε ο στόλος μηχανημάτων του Δήμου Μύκης

Ενισχύθηκε ο στόλος μηχανημάτων του Δήμου Μύκης

Ενισχύθηκε ο στόλος μηχανημάτων του Δήμου Μύκης

Ενισχύθηκε ο στόλος μηχανημάτων του Δήμου Μύκης

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα