Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Απίστευτο: Βεβήλωσαν τάφο στην Ξάνθη και «ξήλωσαν» τα μάρμαρα!

Κοινοποίηση

Αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές και αποτρόπαιο θέαμα ήρθαν οι συγγενείς θανούντος στην Ξάνθη, όταν αντίκρισαν τον τάφο βεβηλωμένο με έναν πραγματικά αποτρόπαιο και βίαιο τρόπο. 

Άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες προχώρησαν σε… επιδρομή μέσα στα Δημοτικά Κοιμητήρια της πόλης, βανδαλίζοντας έναν τάφο, ενώ δεν δίστασαν να ξηλώσουν τα μάρμαρα από τον τάφο και να τον αφήσουν ανοιχτό! 

«Έχω μια απορία. Ο Δήμος Ξάνθης, είναι υποχρεωμένος να προστατεύει τον χώρο μέσα στα κοιμητήρια; Ναι ή όχι; Δεν με ενδιαφέρει με ποιο τρόπο θα το κάνει. Με ενδιαφέρει ότι από την στιγμή που έχουμε αγοράσει τον τάφο από τον Δήμο και ανήκει μέσα σε δικό του χώρο, ο τάφος βεβηλώθηκε χωρίς να το πάρουν χαμπάρι. Και φυσικά δεν θα αναλάβει κανένας την ευθύνη για όλο αυτό! Οι υπόλοιποι Ξανθιώτες έχετε και εσείς το νου σας!» σημειώνει στα social media συγγενείς που αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα στον βεβηλωμένο τάφο. 

Μάλιστα δεκάδες ήταν οι κάτοικοι της περιοχής που έσπευσαν [μέσα από την ομάδα Στραβά και Ανάποδα] να εκφράσουν τον αποτροπιασμό τους για το απίστευτο θέαμα, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που τόνισαν πως οι «επιδρομές» στα κοιμητήρια είναι ένα σύνηθες φαινόμενο, με τους δράστες να αφαιρούν κυρίως αντικείμενα, βάζα ή ό,τι άλλο αξίας εντοπίσουν. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα