«Αν αργήσω, κοιμήσου» από τη θεατρική ομάδα του ΠΣΦΞ Η Γέφυρα

«Αν αργήσω, κοιμήσου» από τη θεατρική ομάδα του ΠΣΦΞ Η Γέφυρα

Η θεατρική ομάδα του Π.Σ.Φ.Ξ. «Η Γέφυρα» σας καλεί στην παράστασή της «Αν αργήσω, κοιμήσου», βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Άκη Δήμου, το Σάββατο 28/05 19:30 στο αμφιθέατρο «Καραθεοδωρή» στις φοιτητικές εστίες Κιμμερίων Ξάνθης.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ένας κατά συρροή δολοφόνος επαναφέρει στο μυαλό του τις βαριές του αναμνήσεις και προσπαθεί να αποδράσει από το μαρτύριο της φυλάκισής του. Ένας αστυνομικός συνειδητοποιεί ότι η τελευταία υπόθεση που αναλαμβάνει έχει πολύ βαθύτερες ρίζες απ’ ό,τι περίμενε. Πόσοι φόνοι εν τέλει συνδέονται μεταξύ τους; Τι γίνεται όταν οι αναμνήσεις και το παρόν γίνονται ένα;

Μια παράσταση που αναδεικνύει την πολυπλοκότητα των ανθρώπινων σχέσεων και εξερευνά τις βαθιές ανάγκες καθημερινών ανθρώπων, μέσα από την ματιά ενός ψυχοπαθούς δολοφόνου που τα θέλει όλα δικά του.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική. Είσοδος ελεύθερη.

«Αν αργήσω, κοιμήσου» από τη θεατρική ομάδα του ΠΣΦΞ Η Γέφυρα

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο: Άκης Δήμου

Σκηνοθεσία: Σωκράτης Τ. Έλληνας

Συντονιστής: Νικόλαος Λούκας

Πιάνο: Αλέξανδρος Θεοφιλίδης

Φωτισμός: Νικόλας Κουτσελίνης

Φωτογραφίες: Ευαγγελία Παπακώστα, Αποστόλης-Λουκάς Πετσάνης

Παίζουν: Αλέξανδρος Ασκεπίδης, Τόνια Βασιλείου, Θάλεια Βλαχοπούλου, Χρήστος Γκοβέσης, Μαρία-Θεοδώρα Μέτση, Στράτος Πολίτης, Αθανάσιος Σένδρος, Θοδωρής Τσιολάκης, Γιάννης Χατζηπασχάλης, Σοφία Χατζηστεφάνου, Ξανθή Χρυσαφίδου

«Αν αργήσω, κοιμήσου»

Αμφιθέατρο ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ

Σάββατο 28 Μαΐου στις 19:30

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال