Απίστευτο: Ληστεία με κατσαβίδι σε μαντρί στην Ξάνθη

Απίστευτο: Ληστεία με κατσαβίδι σε μαντρί στην Ξάνθη

Δεν έχει τέλος το θράσος ορισμένων επιτήδειων και αδίστακτων ληστών στην Ξάνθη, οι οποίοι σκορπούν τον τρόμο στην προσπάθεια τους να υφαρπάξουν λίγα χρήματα και αντικείμενα αξίας. 

Ένα τέτοιο περιστατικό έλαβε χώρα και το απόγευμα της Κυριακής σε ποιμνιοστάσιο με θύμα έναν ηλικιωμένο κτηνοτρόφο στην Ξάνθη. 

Άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης κρατώντας στα χέρια του ένα κατσαβίδι απείλησε τον ηλικιωμένο άνδρα και κατάφερε να του αφαιρέσει χρήματα, διάφορα προϊόντα και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ φεύγοντας δεν δίστασε να χτυπήσει τον ηλικιωμένο με ένα ξύλο, αφαιρώντας επιπλέον τέσσερις μπαλαντέζες, έναν τροχό και δύο φιάλες υγραερίου.

Ο αδίστακτος ληστής τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ ο ηλικιωμένος κατάφερε να ειδοποιήσει την Αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του δράστη.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال