Μπέττυ Μαγγίρα: Το πιο δύσκολο ήταν η απώλεια της μητέρας μου

Μπέττυ Μαγγίρα: Το πιο δύσκολο ήταν η απώλεια της μητέρας μου

Σε εξομολόγηση ψυχής για την απώλεια προχώρησε η Μπέττυ Μαγγίρα στο MEGA.

Την Ελένη Μενεγάκη συνάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα, στο πλατό της εκπομπής “Ελένη” στο Μεγάλο Κανάλι, όπου και αναφέρθηκε μέσα σε όλα στη δύσκολη διαχείριση της απώλειας της αγαπημένης της μητέρας.

Ειδικότερα, η Μπέττυ Μαγγίρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το πιο δύσκολο ήταν η απώλεια της μητέρας μου. Είναι το πιο δύσκολο να το διαχειριστείς, πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις τη δουλειά σου.

Ήταν κάτι που το περιμέναμε, η αλήθεια είναι, στην οικογένεια, γιατί από πριν είχε ξεκινήσει. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς, πολύ δύσκολο.

Και δεν ήθελα ούτε να βγω και να πλαντάξω στο κλάμα, γιατί κάνω μια δουλειά εκεί και ο κόσμος με βλέπει γιατί προσφέρω χαρά. Χαρά θέλετε; Χαρά θα σας δώσουμε».

Η Μπέττυ Μαγγίρα είπε επίσης: «Έλειψα κάποιες μέρες που σε βοηθάνε να επανέλθεις με έναν τρόπο. Ίσως επειδή υπήρχε το διάστημα πριν που η μητέρα μου ήταν άρρωστη και με βοήθησε να το βιώσω λίγο νωρίτερα πριν φτάσει να συμβεί το γεγονός.

Την είχα πενθήσει, με έναν τρόπο, εγώ τη μητέρα μου ήδη».

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال