Έλεγχος εμβολιαστικής κάλυψης στο 3ο Γυμνάσιο Ξάνθης

Έλεγχος εμβολιαστικής κάλυψης στο 3ο Γυμνάσιο Ξάνθης

Έλεγχος των βιβλιαρίων εμβολίων των μαθητής της Γ’ Τάξης του 3ου Γυμνασίου Ξάνθης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, στις εγκαταστάσεις του Σχολείου. 

«Την Τετάρτη 11-5-2022 από τις 9.00-12.00 υλοποιήθηκε στο σχολείο μας δράση που αφορά τον έλεγχο εμβολιαστικής κάλυψης των μαθητών της Γ΄ τάξης του σχολείου από την παιδίατρο της 1ης ΤΟΜΥ Ξάνθης κα Χούχου Παγώνα και την επισκέπτρια υγείας της δομής κα. Αϊσέλ Τσιακήρ. Διενεργήθηκε έλεγχος των βιβλιαρίων εμβολίων των μαθητών της Γ' τάξης και δόθηκαν παραπεμπτικά στον κάθε μαθητή, περιγράφοντας την πληρότητα ή όχι της εμβολιαστικής ηλικιακά κάλυψης του, σύμφωνα με το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.

Η δράση αυτή φέρει τον τίτλο «Έλεγχος εμβολιαστικής κάλυψης», απευθύνεται σε Γυμνάσια του Δήμου Ξάνθης και εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων στην κοινότητα από την 1η ΤΟΜΥ Ξάνθης» αναφέρει το Σχολείο σε ανακοίνωσή του. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال