Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επιλέγοντάς παπούτσια για το καλοκαίρι

Κοινοποίηση

Το καλοκαίρι, ο ήλιος είναι όλο και πιο δυνατός και είναι εύκολο να νιώσετε υπερβολική ζέστη με κλειστά παπούτσια. Τα δύο πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψιν για το πώς να επιλέξετε τα ιδανικά υποδήματα για αυτό το καλοκαίρι είναι τα παρακάτω

1. ανάλογα με το σχήμα του ποδιού:

Εάν το σχήμα του ποδιού είναι επίπεδη ή υψηλή καμάρα πόδια, συνιστάται να φορούν παπούτσια τύπου “στρογγυλό δάχτυλο” ή “τετράγωνο δάχτυλο”, μπορεί να γίνει για λόγω ελαττώματα σε σχήμα παπουτσιού που προκαλούνται από την πίεση του ποδιού.

2. σύμφωνα με την επιλογή του χρώματος:

Οι άνθρωποι του χρώματος του δέρματος είναι λευκό κίτρινο δέρμα, δεν φορούν ανοιχτόχρωμα παπούτσια ή λευκά παπούτσια, αλλά δίνουν επίσης προσοχή στα φωτεινά χρώματα όπως το κόκκινο και το πορτοκαλί. Αντίθετα, τα σκούρα χρώματα όπως το μαύρο, το καφέ και το μπλε είναι πιο κατάλληλα για ανθρώπους χαμηλών τόνων. Το χρυσό δέρμα είναι κατάλληλο για οποιοδήποτε χρώμα σανδάλια & μοκασίνια. Η μαύρη επιδερμίδα θα πρέπει να επιλέξει κάποια πιο ανοιχτά χρώματα γιατί θα αναδείξει καλύτερα τα πόδια σας αν είναι σχετικά σκούρα.

Οι φετινές τάσεις στα γυναικεία υποδήματα αφορούν την άνεση, το χρώμα και τον συνδυασμό διαφορετικών υλικών. Το τέλειο ζευγάρι παπούτσια για την πόλη ή την παραλία, κατάλληλο για όλους τους τύπους γυναικών, μεγάλες ή μικρές, που θέλουν να ντύνονται καλά αλλά και να νιώθουν άνετα.

Πώς να επιλέξετε πέδιλα & μοκασίνια για το φετινό καλοκαίρι;

Για να είστε καλά εξοπλισμένες για τις καλοκαιρινές σας ημέρες, συντάξαμε μια λίστα που παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τάσεις στη μόδα των υποδημάτων.

Τα must-haves της περασμένης σεζόν ήταν τα παπούτσια με πλατφόρμες και τα στιλέτο, ενώ φέτος όλα έχουν να κάνουν με την άνεση. Έτσι, τώρα ήρθε η ώρα να ξεφορτωθείτε τα ψηλοτάκουνα που προκαλούν κράμπες και πόνους στην πλάτη και να τα αντικαταστήσετε με κάποια φλατ παπούτσια που είναι ιδανικά για τα πόδια σας. Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις είναι τα παπούτσια σε στυλ εσπαντρίγιας – αναζητήστε ανοιχτή μύτη ή peep toe με πλεγμένο καμβά στο πάνω μέρος και χαμηλό τακούνι από φυσικό ύφασμα ή καουτσούκ. Οι γυναίκες που αναζητούν ένα πιο casual στυλ μπορούν να επιστρέψουν στα αθλητικά παπούτσια ή τις σαγιονάρες, τα οποία είναι πάντα άνετα και ευέλικτα αξεσουάρ που ταιριάζουν με κάθε ντύσιμο όπως και τα πέδιλα και τα μοκασίνια.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα