Επιστρέφει το Φεστιβάλ Κερασιού στον Ίασμο

Επιστρέφει το Φεστιβάλ Κερασιού στον Ίασμο

Το καθιερωμένο Φεστιβάλ Κερασιού, έπειτα από δύο χρόνια λόγω Covid, επανέρχεται! Με γεμάτο και πλούσιο πρόγραμμα, λαμπερούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες, πολύμορφες και διάφορες εκδηλώσεις, ανανεωμένο και πιο οργανωμένο από ποτέ, το 20ο Φεστιβάλ Κερασιού θα πραγματοποιηθεί για δύο μέρες (Σάββατο – Κυριακή) στον Ασώματο, στις 4-5 Ιουνίου (12.00 – 00.00) κι αναμένεται να είναι το πολυπληθέστερο στην ιστορία του Δήμου Ιάσμου. 

Στη σκηνή θα εμφανιστούν ονόματα όπως ο Μεχμέτ Ερδέμ, ο Stavento, οι Kolpa, η Τζωρτζίνα Αλεξάκη, καθώς και τοπικά μουσικά συγκροτήματα.  

Οι αιτήσεις συμμετοχής για Καλλιστεία Κερασιού, Αγάς Κερασιού και Τουρνουά Μπάσκετ θα υποβάλλονται έως Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022, ώρα 15.00, τηλεφωνικά στο 2534350100. Επίσης, από το ίδιο τηλέφωνο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις για χορηγούς και πωλητές του φεστιβάλ.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال