Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εξαπάτησαν Ξανθιώτη και του άρπαξαν 1.000 ευρώ!

Κοινοποίηση

Εξαπάτησαν Ξανθιώτη και του άρπαξαν 1.000 ευρώ!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 20-5-2022, εξαπάτησαν ημεδαπό στην Ξάνθη. Συγκεκριμένα, ο παθών έλαβε μήνυμα, που εμφανιζόταν ως αποστολέας τράπεζα με το πρόσχημα να ενημερώσει το λογαριασμό του και το οποίο εμπεριείχε σύνδεσμο (link) που τον προέτρεπε να τον ακολουθήσει. 

Ο παθών μεταφέρθηκε στον παραπάνω σύνδεσμο, όπου πληκτρολόγησε τους τραπεζικούς του κωδικούς, χρησιμοποιώντας παράλληλα κωδικό που του απεστάλη σε μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο, με αποτέλεσμα οι δράστες να αποκτήσουν πρόσβαση στον τραπεζικό του λογαριασμό και να προβούν σε μεταφορά χρημάτων, ύψους 1.000 ευρώ. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης. 

Σύλληψη για παράνομες οικοδομικές εργασίες 

Συνελήφθησαν την 28-5-2022 το μεσημέρι σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης έξι (6) ημεδαποί, διότι εντοπίστηκαν να εκτελούν  οικοδομικές εργασίες σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του ενός από τους παραπάνω ημεδαπούς, στερούμενοι της απαιτούμενης άδειας της αρμόδιας αρχής. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης.

Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα 

Συνελήφθη την 28-5-2022 το πρωί στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Μπήκε στο σπίτι και έκλεψε χρήματα 

Συνελήφθη την 28-5-2022 το απόγευμα, σε οικισμό της Θάσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Λιμεναρίων Θάσου μία ημεδαπή, διότι όπως προέκυψε πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας εισήλθε σε αύλειο χώρο οικίας και αφού προκάλεσε φθορές σε ξυλόφουρνο, στη συνέχεια εισήλθε εντός αυτής,  παραβιάζοντας την κεντρική της θύρα  με αιχμηρό αντικείμενο και αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Ενεργείται προανάκριση από τον Αστυνομικό Σταθμό Λιμεναρίων Θάσου. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα