«Βούλιαξε» η Ξάνθη για το Godzilla Xanthi Trail

«Βούλιαξε» η Ξάνθη για το Godzilla Xanthi Trail

Με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών από την περιοχή και διάφορα μέρη της χώρας ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας βουνού «Godzilla Xanthi Trail» που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Λιβάδι. 

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά και εγκάρδια συγχαρητήριά μου στον ΑΠΣ Δρομέων Ξάνθης «Xanthi Runners» για την άρτια διοργάνωση του Αγώνα Βουνού Ξάνθης «Godzilla Xanthi Trail», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 22 Μαΐου στην περιοχή Λιβάδι» αναφέρει ο Δήμαρχος Ξάνθης για την εκδήλωση. 

«Ο Δήμος Ξάνθης στέκεται πάντα αρωγός στις προσπάθειες των τοπικών δυνάμεων που έχουν ως στόχο να αφυπνίσουν να δραστηριοποιήσουν και να ψυχαγωγήσουν τους πολίτες -στόχος σημαντικός και απολύτως αναγκαίος- ιδίως το τελευταίο διάστημα, όπου οι κοινωνίες επιστρέφουν, μετά από δυόμιση χρόνια «καταχνιάς», στις «φωτεινές», κανονικές συνθήκες. Συγχαίρω, ιδιαίτερα, τις αθλήτριες και τους αθλητές που την Κυριακή βγήκαν νικητές σε αυτούς τους συγκλονιστικούς αγώνες. Αλλά και σε όσους συμμετείχαν. Γιατί όλοι, έτρεξαν με την ψυχή τους,» προσθέτει ο ίδιος. 

«Βούλιαξε» η Ξάνθη για το Godzilla Xanthi Trail

Α
κολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال