Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Ροφαέλα για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών

Κοινοποίηση

Η Ροφαέλα για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών

Το μήνυμά της για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών στέλνει η Διευθύντρια του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, Έλενα Ροφαέλα, η οποία αναφέρει τα εξής: 

«Κάθε χρόνο, στις 12 Μαΐου, αναγνωρίζουμε την υπέρτατη συνεισφορά των 28 εκατομμυρίων Νοσηλευτικού Προσωπικού στον κόσμο και τονίζουμε τις θυσίες που έχουν κάνει κατά τη διάρκεια της πανδημίας και σε ζώνες συγκρούσεων στον κόσμο.

Αυτή την ημέρα, οι σκέψεις και οι προσευχές μας, στις Νοσηλεύτριες και στους Νοσηλευτές στην Ουκρανία, που με θάρρος και αυτοθυσία, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, και κάτω από τρομακτικές συνθήκες, παρέχουν φροντίδα σε ασθενείς και τραυματίες. Ευχή όλων να σταματήσουν άμεσα οι εχθροπραξίες και να επικρατήσει η ειρήνη.

Σήμερα είναι μια ευκαιρία για το Νοσηλευτικό Προσωπικό να γιορτάσει το επάγγελμά του και να αναγνωριστεί η προσφορά και η θυσία του.

Οι Νοσηλεύτριες και οι Νοσηλευτές, είναι η προσωποποίηση του υψηλού επαγγελματισμού, της επιστημονικότητας, της καλοσύνης και της αγάπης.

Παρά τις δύσκολες εργασιακές και υγειονομικές συνθήκες, αγωνίζονται καθημερινά βελτιστοποιώντας και προσφέροντας ασφαλείς και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στην κοινωνία και στους πολίτες.

Η πανδημία του Covid-19 ανέδειξε τον καθοριστικό και ουσιαστικό ρόλο τους στη διαχείριση και τη βιωσιμότητα του Συστήματος Υγείας. Διανύοντας τον 3ο χρόνο της πανδημίας, με υψηλό πνεύμα ανθρωπισμού εργάζονται αδιάλειπτα παρέχοντας υψηλού επιπέδου, εξειδικευμένη και ασφαλή νοσηλευτική φροντίδα στους ασθενείς σε όλα τα πεδία παροχής υπηρεσιών υγείας.

Ως Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, σας εκφράζω τον θαυμασμό μου, υποκλίνομαι στην ανιδιοτελή προσφορά σας και εύχομαι ο θεός να δίνει υγεία και δύναμη, σε εσάς και τις οικογένειές σας!»

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα