Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καβάλα: Ψύχραιμος και ατάραχος ο 55χρονος που δολοφόνησε τη σύζυγό του

Κοινοποίηση

Καβάλα: Ψύχραιμος και ατάραχος ο 55χρονος που δολοφόνησε τη σύζυγό του

Ως έναν άνθρωπο που παραμένει ψύχραιμος παρά το γεγονός ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του την οποία και στραγγάλισε περιγράφουν γιατροί και νοσηλευτές τον 55χρονο που κρατείται φρουρούμενος καθώς μετά την αποτρόπαια πράξη του στον δήμο Νέστου στην Καβάλα επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα αναμένεται να τον εξετάσει ιατροδικαστής με τον ίδιο να αναζητά δικηγόρο για να τον αναλάβει.

Παράλληλα πληροφορίες που μετέδωσε το STAR αναφέρουν ότι ο 55χρονος αιφνιδίασε πλήρως την άτυχη 43χρονη σύζυγό του καθώς ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε στη σορό της αμυντικά τραύματα, δεν διαπίστωσε, δηλαδή, προσπάθεια του θύματος να αντιδράσει.

Την ψυχρή στάση του 55χρονου δράστη επιβεβαιώνει εξάλλου και το γεγονός ότι το μεσημέρι της Κυριακής (08/05), λίγες ώρες πριν την κηδεία της 43χρονης, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του με τη γυναίκα που έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια.

Στην φωτογραφία ο καθ’ ομολογία δράστης κρατά αγκαλιά το θύμα που φοράει το νυφικό της. Στην ανάρτηση γράφει: «Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά. Με σύννεφα στολισμένη. Ντυμένη νύφη στους Θεούς». Η πράξη αυτή έχει – σύμφωνα με τον Alpha – εξοργίσει το συγγενικό περιβάλλον της 43χρονης.

Καβάλα: Βίαιος και στο παρελθόν ο 55χρονος

Αίσθηση προκαλούν, εντωμεταξύ, οι αποκαλύψεις για τον 55χρονο ο οποίος το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στραγγάλισε την 43χρονη σύζυγό του στο φαρμακείο της.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Μανώλης Βονικάκης «το φαινόμενο δεν είναι τωρινό και δεν είναι έγκλημα πάθους. Το φαινόμενο έχει μία διαχρονία, αλλά θα έπρεπε να μας ξενίζει, γιατί η ανθρωπότητα έχει προχωρήσει μπροστά. Ο δράστης είναι ένας σύζυγος δυνάστης. Ο άνθρωπος αυτός πίστευε ότι του άνηκε η αδικοχαμένη Αΐντα, γι’ αυτό την σκότωσε. Γι’ αυτό μιλάμε για προμελετημένο δόλο».

Όπως είπε, μάλιστα, στο MEGA, έχει στα χέρια του πληροφορίες για λεκτική βία και απειλές αλλά και στοιχεία που κάνουν λόγο για βίαια συμπεριφορά του δράστη σε προηγούμενες συντρόφους του, μία εκ των οποίων είχε υποβάλει ασφαλιστικά μέτρα.

«Η συμπεριφορά μετά την πράξη δείχνει ότι ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Αμέσως μετά τη δολοφονία ο άνθρωπος αυτός ήταν τρεις ώρες μέσα στο χώρο και κοιτούσε το πτώμα. Επιχείρησε να αυτοτραυματιστεί, δεν αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει», τόνισε ο κ. Βονικάκης.

Οι κινήσεις του 55χρονου που «δείχνουν» ότι είχε σχεδιάσει τη δολοφονία της συζύγου του

Για αρκετό καιρό φαίνεται ότι σχεδίαζε τη δολοφονία της 43χρονης συζύγου του ο 55χρονος δράστης στην Καβάλα καθώς το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με μαρτυρίες, επιδείκνυε συμπεριφορά που προκαλεί ερωτήματα.

Συγκεκριμένα ο 55χρονος φέρεται να είχε πολλές σκέψεις και υποψίες για τη σχέση με τη γυναίκα του ενώ κατά πληροφορίες του MEGA φαίνεται ότι τηλεφωνούσε τακτικά σε κοινό δικηγόρου του ζευγαριού και ρωτούσε διαρκώς για το εάν η 43χρονη γυναίκα του είχε μεταφέρει ότι θέλει να χωρίσει ή αν είχε προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 55χρονος δράστης ρωτούσε τον δικηγόρο και αρκετά πράγματα για τα περιουσιακά τους στοιχεία αλλά και για φορολογικά ζητήματα.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα