Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής στο Δημοτικό της Μύκης [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση

Μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής στο Δημοτικό της Μύκης [ΦΩΤΟ]

Την ευκαιρία να εκπαιδευτούν πάνω σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής είχαν οι μικροί μαθητές στο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Μύκης, στην ορεινή Ξάνθη. 

Αξιωματικός του Αστυνομικού Σταθμούς Μύκης, στην ορεινή περιοχή, επισκέφθηκε το Σχολείο και ενημέρωσε τους μαθητές σχετικά με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και την ερμηνεία των πινακίδων που μπορεί κανείς να συναντήσει στον δρόμο. 

Πρόκειται σε μία δράση που αφενός αποσκοπεί στην ενημέρωση των μαθητών, αφετέρου δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς μαθητές να αντιληφθούν τις πινακίδες και να αποκτήσουν μεγαλύτερη ασφάλεια όταν κινούνται πεζοί στον δρόμο. 

Η Ελληνική Αστυνομία κατά διαστήματα προχωράει σε αντίστοιχες ενημερωτικές δράσεις στα Σχολεία της περιοχής, ενώ κάθε χρόνο με την έναρξη της σχολικής περιόδου μεριμνά για τη διάθεση σχετικού εκπαιδευτικού υλικού στους μαθητές. 

Σχολιάζοντας την δράση της ΕΛ.ΑΣ. το Σχολείο αναφέρει πως “στα πλαίσια του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων με θέμα “Κυκλοφορώ με ασφάλεια” επισκέφθηκαν το σχολείο μας την Τετάρτη 11/5/2022   αστυνομικοί του Α. Σ. Μύκης για να ενημερώσουν τις μαθήτριες και τους μαθητές της Γ΄και Δ΄ τάξης σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής. 

Τους ευχαριστούμε για την όμορφη παρουσίαση, καθώς οι πληροφορίες που έδωσαν στα παιδιά συμπλήρωσαν τις γνώσεις που είχαν λάβει από τους εκπαιδευτικούς”.

Μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής στο Δημοτικό της Μύκης [ΦΩΤΟ]

Μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής στο Δημοτικό της Μύκης [ΦΩΤΟ]

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα