Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Μαθητές «σήκωσαν» μανίκια και καθάρισαν την παραλία Ερασμίου [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση

Μαθητές «σήκωσαν» μανίκια και καθάρισαν την παραλία Ερασμίου [ΦΩΤΟ]

Εθελοντικός καθαρισμός στην παραλία Ερασμίου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 από το Γυμνάσιο Ν. Ολβίου με την υποστήριξη του Δήμου Τοπείρου, στο πλαίσιο περιβαλλοντικών δράσεων εκπαίδευσης των μαθητών. Στην δράση συμμετείχαν μαθητές και εκπαιδευτικοί στέλνοντας μήνυμα για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα προστασίας  του περιβάλλοντος.

Παράλληλα, στην παραλία Ερασμίου παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου με την Αντιδήμαρχο Σμαράγδα Βαχαρέλη οι οποίοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Ο Δήμος μας υποστηρίζει μια ακόμη περιβαλλοντική δράση με στόχο να στείλουμε ένα μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος και να ευαισθητοποιήσουμε τους δημότες μας, ώστε να αποκτήσουν περιβαλλοντική συνείδηση. Σε αυτή την κατεύθυνση οφείλουν να συμβάλλουν και οι πολίτες προστατεύοντας τους δημόσιους χώρους. Ο Δήμος Τοπείρου παραμένει αρωγός σε πρωτοβουλίες και δράσεις που προάγουν τον εθελοντισμό και αναδεικνύουν την ανάγκη για την προστασία του περιβάλλοντος».

Μαθητές «σήκωσαν» μανίκια και καθάρισαν την παραλία Ερασμίου [ΦΩΤΟ]


Α
κολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα