Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Με κλεμμένο ΙΧ ο διακινητής που σκοτώθηκε στο Πόρτο Λάγος

Κοινοποίηση

Με κλεμμένο ΙΧ ο διακινητής που σκοτώθηκε στο Πόρτο Λάγος

Με κλεμμένο αυτοκίνητο διακινούσε παράνομα μετανάστες στην χώρα ο διακινητής που σκοτώθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε τροχαίο στο Πόρτο Λάγος. 

Το αυτοκίνητο – για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στις 18 Μαΐου στην Αττική – κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στη γέφυρα του οικισμού, καταλήγοντας μέσα στη λίμνη. 



Από την ανατροπή του οχήματος τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός – διακινητής, ενώ εντός του αυτοκινήτου βρίσκονταν συνολικά 6 μετανάστες. 

Στην επίσημη ενημέρωσή της η Αστυνομία αναφέρει τα εξής: 

Την 24-5-2022 το απόγευμα, στην όχθη της λίμνης Βιστωνίδας (πλησίον οικισμού Πόρτο Λάγους Ξάνθης), αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου εντόπισαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο να έχει εκτραπεί στη λίμνη. 



Στο σημείο εντοπίσθηκαν ο οδηγός του οχήματος, του οποίου διαπιστώθηκε ο θάνατος και έξι μη νόμιμοι μετανάστες, χωρίς να έχουν τραυματισθεί. Όπως προέκυψε ο οδηγός μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τους έξι μη νόμιμους μετανάστες με το παραπάνω όχημα, για το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε δηλωθεί υπεξαίρεση την 18-5-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το αυτοκίνητο είναι πλαστές. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα